Akdeniz Şampiyonası’nda Kağıtspor rüzgârı

Kağıtspor’un alt yapısından yetişen genç sporcular, Antalya’da düzenlenen Akdeniz Şampiyonası’nda 4 madalya kazandı, büyük gurur yaşattı.

Akdeniz Şampiyonası’nda Kağıtspor rüzgârı

Kağıtspor’un alt yapısından yetişen genç sporcular, Antalya’da düzenlenen Akdeniz Şampiyonası’nda 4 madalya kazandı, büyük gurur yaşattı.

11 Nisan 2019 Perşembe 12:42
Akdeniz Şampiyonası’nda Kağıtspor rüzgârı

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler, Antalya’da düzenlenen Uluslararası Akdeniz Ümit Genç ve U21 Karate Şampiyonası’nda rüzgâr gibi esti. Kağıtspor alt yapısından yetişen karateciler, Milli Takım adına mücadele ettikleri şampiyonada 3 final oynadı.

 

ALTYAPIYA ÖNEM BAŞARIYI GETİRDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, alt yapıya verdiği desteğin meyvelerini almaya başladı. Alt yapıdan yetişen birçok yaş grubunda sporcular ulusal ve uluslararası arenada Türkiye’yi başarı ile temsil ediyor. Son olarak Milli takım adına Uluslararası Akdeniz Ümit Genç ve U21 Karate Şampiyonası’na katılan Kağıtsporlu karatecilerde aldıkları başarılarla hem Kocaeli’yi hem Büyükşehir Belediyesi’ni hem de Türkiye’yi başarıyla temsil etti. Kağıtsporlu milli karateciler aldıkları başarılarla yine büyük gurur yaşatmayı başardı.

 

KAĞITSPORLU 7 SPORCU MİLLİ TAKIMI TEMSİL ETTİ

Milli takım adına mücadele eden Kağıtsporlu Gülsen Demirtürk, Ömer Abdürrahim Özer, Rabia Şentürk, Mert Alıcı, Ahmet Bulut, Simay Tokcan, Kağıtspor Karate branşı teknik direktörü ve milli takım antrenörü İbrahim Erçin ve altyapı antrenörü Toygun Akyıldız önderliğinde tatamide şampiyonluk mücadelesi verdi.

 

4 MADALYA GELDİ

Şampiyonada Gülsen Demirtürk U21- 50 kiloda Akdeniz Şampiyonu oldu. Ömer Abdürrahim Özer U21- 67 kiloda, Fatma Naz Yenen Genç ise U21-59 kiloda Akdeniz 2.’si olmayı başardı. Gökdeniz Akdemir Ümit de U21-52 kiloda Akdeniz 3.’cüsü olarak Büyükşehir Kağıtspor olarak toplam 4 madalyayı ülkemize kazandırmayı başardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38