Başkan, Boksörlerle Yürüdü

Başkan Karaosmanoğlu, Kağıtsporun başarılı boksörleriyle Yuvacık’ta birlikte yürüdü

Başkan, Boksörlerle Yürüdü

Başkan Karaosmanoğlu, Kağıtsporun başarılı boksörleriyle Yuvacık’ta birlikte yürüdü

08 Aralık 2014 Pazartesi 11:44
Başkan, Boksörlerle Yürüdü
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, halkla birlikte gerçekleştirdiği sağlıklı yaşam yürüyüşlerini Pazar günü Yuavacık’ta sürdürdü. Sabah yürüyüşüne her zaman olduğu gibi çok sayıda vatandaş katıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Boks antrenörleri ve boksörlerinde katıldığı yürüyüşte Başkan Karaosmanoğlu Boksörlerin son durumu hakkında bilgi aldı.  Isınma hareketlerinin ardından başlayan yürüyüş, Yuvacık barajı alanında devam etti. 

 

Boksörlerimizin Başarısıyla Gurur Duyuyoruz

Kocaeli’nde herkesin spor yapmasını gerektiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Sağlıklı kalmak istiyorsanız mutlaka spor yapın. Yürüyüş bunların içinde en kolayı ve en faydalısıdır. Yürüyüşümüze katılan boksörlerimizin başarısını da yakından takip ediyorum. Sizler zaten düzenli olarak spor yapıyorsunuz. Başarılarınız bizi, kentimizi ve ülkemizi gururlandırıyor. Spor yapmaya devam edin, spora her türlü desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. ’’ dedi.

Son Güncelleme: 08.12.2014 11:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38