banner28
banner23
banner36

Başkan Hürriyet, İzmit Belediyespor’a Avrupa serüveninde başarılar diledi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Euroleague Women gruplarında ilk maçına çıkacak

Başkan Hürriyet, İzmit Belediyespor’a Avrupa serüveninde başarılar diledi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Euroleague Women gruplarında ilk maçına çıkacak

20 Ocak 2021 Çarşamba 08:38
Başkan Hürriyet, İzmit Belediyespor’a Avrupa serüveninde başarılar diledi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Euroleague Women gruplarında ilk maçına çıkacak olan İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’na başarılar dilerken, tüm kenti İzmit Belediyesi sosyal medya hesaplarını takip ederek bu heyecana ortak olmaya davet etti

İzmit Belediyespor, tarihinde ilk defa katıldığı Euroleague Women’daki ilk maçında bu akşam (Salı) TSİ 21.45’te Perfumeria Avenida karşısında çıkacak. İspanya’da oynanacak maç öncesi İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet yaptığı açıklamada İzmitli Perilere başarılar dilerken tüm Kocaeli halkını Avrupa’daki heyecana davet etti. 

“ÜLKEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEKLERİNE İNANIYORUM”

Başkan Hürriyet yayınladığı mesajda, “Sevgili İzmitliler bugün şehrimiz için tarihi bir gün. İzmit Belediyespor’umuz Kocaeli tarihinde ilk defa, Avrupa’nın en önemli organizasyonu olan Euroleague Women’da mücadele ediyor ve bu akşam ilk maçlarına çıkacaklar. Sizler de bu heyecana ortak olmak istiyorsanız bütün sosyal medya hesaplarımızdan bizleri, maçımızı ve bu heyecanı takip edebilirsiniz. Buradan kızlarımıza sonsuz başarılar diliyorum. Kocaeli’mizi, İzmit’imizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. İzmit’in Perileri herkese yeter diyoruz.” açıklamasını yaptı.

ÖNCE İSPANYA, SONRA RUSYA

Euroleague Women gruplarındaki ilk maçlarını İspanya’da oynayacak olan İzmit Belediyespor, bu akşam saat 21.45’te Perfumeria Avenida, 21 Ocak Perşembe saat 18.30’da Dynamo Kursk, 22 Ocak Cuma saat 18.30’da Nadezhda ve 25 Ocak Pazartesi saat 21.45’te Perfumeria Avenida ile karşı karşıya gelecek. Kalan son 2 karşılaşma ise Rus temsilcileri Dynamo Kursk ve Nadezhda ile 16-18 Şubat tarihlerinde Rusya’da oynanacak. Bu heyecana ortak olmak isteyenler, maçları İzmit Belediyesi sosyal medya hesaplarından ve FIBA’nın Youtube hesabından canlı olarak takip edebilecek. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38