banner28
banner23
banner36

Başkan Karaosmanoğlu, Dünya Şampiyonlarını ağırladı

Başkan Karaosmanoğlu, İspanya’da Dünya Şampiyonu olan Su Altı Hokey Milli Takımı oyuncularını misafir etti.

Başkan Karaosmanoğlu, Dünya Şampiyonlarını ağırladı

Başkan Karaosmanoğlu, İspanya’da Dünya Şampiyonu olan Su Altı Hokey Milli Takımı oyuncularını misafir etti.

16 Eylül 2015 Çarşamba 13:51
Başkan Karaosmanoğlu, Dünya Şampiyonlarını ağırladı

Kocaeli’de mücadele veren Denizyıldızları Su Altı Hokey Takımı oyuncularından İsmail Sarıkaya, Hakan Kutlu, Coşkun Yağız Aydın, Efecan Ay, Sina Demirtaş ve kulüp başkanı Celal Kavaz, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na konuk oldu. 23 yaş altı sporcuların yarıştığı Dünya Şampiyonası, İspanya’nın Castello’nun şehrinde düzenlenmişti. Sualtı Hokeyi Gençler Şampiyonası 6-15 Ağustos tarihleri arasında yapılmış, finalde de Avustralya’yı 3-1 yenen milli takımımız, dünya şampiyonu olmuştu.

   BÜYÜK BAŞARI ELDE EDİLDİ

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş’un da eşlik ettiği ziyarette, Başkan Karaosmanoğlu milli sporcularla yakından ilgilendi. Kulüp başkanı Celal Kavaz’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan ve elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, “Milli takım düzeyinde elde ettiğiniz başarıdan dolayı sizleri kutlarım. İlimizden çıkan sporcularımızın bizleri yurt dışında temsil etmesi ve bu seviyede başarıya ulaşması bizlere ayrıca gurur vermiştir” dedi. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca Su Altı Hokeyi’nin zor bir spor olduğunu belirterek, “Güç ve dayanaklılığa bağlı olan bu sporda sizlerin elde ettiği başarı gençlerimize ilham kaynağı olsun. Başarıyı isteyince ve inanınca birazda gayret gösterince arzu edilen sonuç yakalanıyor. Sizin elde ettiğiniz bu başarı sadece bu sporu yapan değil diğer branşlardaki arkadaşlarınızın da uluslar arası turnuvalara bakış açısını değiştirecektir” dedi.

 DÜNYANIN SAYILI ÜLKELERİNİ YENDİK

İspanya’da ki Dünya Şampiyonasında Su Altı Hokey sporunda öncü olan Güney Afrika, Avustralya, Fransa, Macaristan, Yeni Zelanda, Kolombiya ve İngiltere milli takımlarının karşısında başarılı sonuçlar alarak ülkemizi Dünya Şampiyonluğuna taşıyan milli takım sporcuları da kendilerini kabul eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ettiler.

Son Güncelleme: 16.09.2015 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38