banner28

Başkan, “Sporda ahlak ön planda tutulmalıdır”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çenesuyu Plajyoluspor Kulübü yöneticilerini makamında ağırladı.

Başkan, “Sporda ahlak ön planda tutulmalıdır”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çenesuyu Plajyoluspor Kulübü yöneticilerini makamında ağırladı.

04 Ağustos 2015 Salı 14:00
Başkan, “Sporda ahlak ön planda tutulmalıdır”
Çenesuyu Plajyoluspor’un yeni kulüp başkanı Mustafa Doğan ve yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Nezaket ve tanışma amaçlı olan birliktelikte Başkan Karaosmanoğlu, yeni başkana ve yönetime başarılar dilerken, “Gençlere doğru yolu göstermek en önemli amacınız olmalıdır. Sporda ahlak ön planda tutulmalıdır. Faaliyetlerinizi bu temel üzerine kurarsanız, muhakkak başarılı olursunuz” dedi.
“SPOR YAPAN SAYGISIZ VE SALDIRGAN OLMAMALIDIR”
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ziyarette, “Benim kulüplerden beklediğim yenmiş, yenilmiş veya şampiyon olmuş işin bir cilvesidir. Ama ben ona asla bakmam. Benim asıl dikkat ettiğim üyelerinizi ve sporcularınızı güzel, sağlıklı ve ahlaklı yetiştirebiliyorsanız benim için muteber olanı budur. Spor yapan insan saygısız ve saldırgan olmaz. Varsa bile o spordan nasibini alamamış demektir. Bunun için ahlakı ön planda tutmalıyız. Bunu yaparsa kulüp bir mekteptir. Orada güzel insanlar yetişir” diye konuştu.
“AMACIMIZ ZARARLI ALIŞKANLIKLARDAN KORUMAK”
Amatör sporun büyük emektarlarından ve Çenesuyu Plajyoluspor takımın eski başkanlarından Bünyamin Akman’ında katıldığı ziyarette, Çenesuyu Plajyoluspor’un genç ve yeni başkanı Mustafa Doğan ise, “Yönetici arkadaşlarımızla birlikte sizi ziyaret ederek tanışmak istedik. Gençlere dönük bir ekip oluşturduk. Futbolun içerisinden geliyoruz. Allah’ın izniyle genç arkadaşlara doğru yolu göstereceğiz. İlk amacımız gençlerin zararlı alışkanlıklardan korunması olacaktır” diye konuştu.


Son Güncelleme: 04.08.2015 14:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38