Birlikspor Deplasmanda 4 Kez Kazandı

Bu hafta deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşacak olan Kocaeli Birlikspor, deplasmandaki beşinci galibiyetini almak istiyor.

Birlikspor Deplasmanda 4 Kez Kazandı

Bu hafta deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşacak olan Kocaeli Birlikspor, deplasmandaki beşinci galibiyetini almak istiyor.

12 Şubat 2016 Cuma 11:46
 Birlikspor Deplasmanda 4 Kez Kazandı
Bu sezon deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda dört galibiyet alan Kocaeli Birlikspor, beşinci galibiyet için Eyüpspor karşısına çıkacak. Deplasmanda oynadığı onbir karşılaşmada dört galibiyet, üç beraberlik, dört de yenilgi alan yeşil siyahlılar, rakiplerinden onbeş puan toplayabildi. Deplasmanda Tarsus İ.Y, Tuzlaspor, Bucaspor ve Gümüşhanespor karşılaşmalarını kazanan Kocaeli Birlikspor, Sivas Belediyespor, Ankara Demirspor, Tepecikspor ve Ankaragücü karşılaşmalarında sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Kocaeli Birlikspor İnegölspor, Karagümrük ve Kartalspor müsabakalarında ise berabere kaldı. Yeşil siyahlılar deplasmanda rakip fileleri on üç kez havalandırırken, kalesinde ise on dört gol gördü.

Kocaeli Birlikspor'u bu hafta konuk edecek olan Eyüpspor ise evinde bu sezon iyi sonuçlar alamadı. Eyüpspor evinde oynadığı on karşılaşmada, üç galibiyet, üç beraberlik, dört de yenilgi alarak toplamda on iki puan topladı. Evinde oynadığı karşılaşmada on üç gol atan Eyüpspor, on beş kezde kalesinde gol gördü. Ankara Demirspor'u 3-1, Keçiörengücü'nü 1-0, Kartalspor'u ise 3-2 yenen Eyüpspor, evinde Tokatspor'a 1-0, Amedspor'a 4-1,  Aydınspor'a 2-1 ve Manisapor'a 2-1 yenildi. 
Son Güncelleme: 12.02.2016 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38