Birlikspor'da Hakeme Tepki

Amedspor' karşılaşmasında verdiği kararlarla maçın skoruna etki eden karşılaşmasının hakemine Birlikspor cephesinden büyük tepki var.

Birlikspor'da Hakeme Tepki

Amedspor' karşılaşmasında verdiği kararlarla maçın skoruna etki eden karşılaşmasının hakemine Birlikspor cephesinden büyük tepki var.

08 Kasım 2015 Pazar 11:40
 Birlikspor'da Hakeme Tepki
Amedspor'la evinde 1-1 berabere kalan Kocaeli Birlikspor'da maçın hakemi Emre Malok'a büyük tepki var. Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir ile teknik direktör İsmet Taşdemir, Malok'un kımızı kart ile penaltı pozisyonda verdiği yanlış kararların maçın sonucuna  etki  olduğu görüşünde.İlk olarak konuşan kulüp başkanı Fahrettin Kandemir, "Sezon başından beri maçlarımıza, bir çok maçta karşılaşmanın skoruna etki edecek hakemler çıktı.Bugüne kadar hakemlerle ilgili olumsuz bir açıklamada bulunmadık. Ancak Amedspor maçında maalesef yine kötü bir yönetim ile karşılaştık. İlk yarıda takımımızı gereksiz sarı kart vererek on kişi bıraktı. On kişi kalmamızla oyun sistemimiz değişti. Belki farklı kazanacağımız maçta 45 dakika temkinli oynadık. İkinci yarıda verilen penaltıya ise söyleyecek söz bulamıyorum Hakem zaten pozisyona uzak. Arkada kalmış müdahaleyi görmesi bile söz konusu değil. Penaltı verdi. Yazık bu maçın hakkı bu olmamalı.Hakemlerimizin biraz daha dikkatli olması gerekiyor "dedi. 

Teknik direktör İsmet Taşdemir ise," Maalesef galip gelemedik. Maçın hakemi skoru etki edecek kararlar verdi. Verilen gereksiz sarı kartlardan kırmızı kart ile önemli bir futbolcumuzun oyundan atılması. İkinci yarıda verilen uydurma bir penaltı.Galip geleceğimiz karşılaşmadan beraberlikle ayrıldık. Futbolcularımızı da kutluyorum ikinci yarı 10 kişi olmalarına rağmen güzel bir oyun sergilediler. Net gol pozisyonları da bulduk.Ancak maalesef değerlendiremedik.Emeklerimize yazık. Ama lig uzun bir maraton. Önümüzdeki karşılaşmalara bakacağız. Bu takım şu an hak ettiği yerde değil."dedi.Öte yandan Çarşamba günü Tuzlaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan yeşil siyahlılar, bir günlük izinin ardından pazartesi günü bu maçın hazırlıklarına başlayacak.
Son Güncelleme: 08.11.2015 11:42
Anahtar Kelimeler:
Birliksporda Hakeme Tepki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38