Birlikspor’da Moraller Bozuk

Ankaragücü ve Aydınspor mağlubiyetleriyle zirvede ağır yara alan Kocaeli Birlikspor’da moraller bozuk. Birlik cephesinde, Aydın karşılaşmasında ters kararlar vererek maçın sonucuna etki eden hakeme tepki var.

Birlikspor’da Moraller Bozuk

Ankaragücü ve Aydınspor mağlubiyetleriyle zirvede ağır yara alan Kocaeli Birlikspor’da moraller bozuk. Birlik cephesinde, Aydın karşılaşmasında ters kararlar vererek maçın sonucuna etki eden hakeme tepki var.

14 Aralık 2015 Pazartesi 16:48
 Birlikspor’da Moraller Bozuk

2.Lig kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kocaeli Birlikspor, son iki maçta aldığı yenilgilerle zirvede yarışında büyük yara aldı. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Ankaragücü’ne 2-0 yenilen bu hafta ise evinde Aydın 1923 takımına 2-1 yenilen Kocaeli Birlikspor’da moraller bozuk. Aydın 1923 karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Birlik cephesinde ise maçın hakemi hakemi İbrahim Halil İleri’ye büyük tepki var. Maçta tüm kararlarda Aydın lehine düdük çalan ve maçın uzatma dakikalarında 90+5’de Sertaç Çam’a kırmızı kart göstererek penaltı kararı veren karşılaşmanın hakemine maçın bitiş düdüğüyle birlikte, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlardan büyük tepki vardı.

 

Kandemir,”Çok Üzgünüz”

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Kocaeli Birlikspor kulübü başkanı Fahrettin Kandemir, “Aydınspor karşısında maalesef yenildik. Takımımızda son haftalarda bir düşüş yaşanıyor. Aydınspor karşısında zirve yolunda çok önemli bir üç puan kaybettik. Hakemin oyun süresince kötü yönetimi maçın skoruna elbette etki etti. Ancak biz bunlara fırsat vermeden karşılaşmayı kazanmamız gerekiyordu. Seyircimiz takımına çok güzel sahip çıktı. Her geçen gün seyircimizin artması desteğin çoğalması bizleri sevindiriyor. Ancak taraftarımıza güzel bir galibiyet hediye edemedik. Çok üzgünüz. Önümüzdeki Bucaspor karşılaşmasını kazanarak devreyi bitirmek istiyoruz.”dedi.


Taşdemir”Yarıştan Kopmadık”

Kocaei Birlikspor teknik direktörü İsmet Taşdemir,”Aydınspor karşısında oyuna maalesef kötü başladık. Birde kontra ataktan gol yedik. Bu gol oyun sistemimizi bozdu. Golü kalemizde görünce oyundan koptuk. Son haftalarda maalesef kötü oynuyoruz. Bunun ligin sonuna gelmesi bizim açımızdan iyi oldu. Devre arasında bu eksiklerimiz kapatacağız. Karşılaşmasının hakemi tüm ikili kararlarda konuk takım lehinde kullandı. Kötü bir oyun sergiledi. Verilmeyen bir çok faul, bir çok kart maçın sonuca etki etti. Son zamanlarda maçlarımıza çok kötü hakemler veriliyor. Son maçımızı da kazanarak devreyi tamamlayacağız. Bu ligin oyunu gerçekten çok farklı. Biz biliyoruz ki bu oyunumuzu sürdürdüğümüz sürece, bu yolun sonu şampiyonluk olacak.”dedi.

Son Güncelleme: 14.12.2015 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38