banner28
banner23
banner36

Büyükşehir, Karate Ligi düzenleyecek

5 etaptan oluşan Karate Ligi'nin ilk müsabakaları 31 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek

Büyükşehir, Karate Ligi düzenleyecek

5 etaptan oluşan Karate Ligi'nin ilk müsabakaları 31 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek

29 Ekim 2015 Perşembe 09:41
Büyükşehir, Karate Ligi düzenleyecek
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 5 etaptan oluşan Karate Ligi düzenleyecek. 1998-2008 doğumluların katılacağı ligin ilk etabı 31 Ekim Cumartesi günü İzmit Hasan Gemici Spor Salonu'nda 09.00'da başlayacak. Lige İstanbul, Düzce, Yalova, Bursa, Balıkesir, Sakarya'nın yanı sıra Kırklareli, Tekirdağ ve Eskişehir'den toplam 30 spor kulübü katılacak. Her etapta yaklaşık 1000 sporcu mücadele verecek. Karşılaşmalar, takımların kata müsabakaları ile başlayacak. Öğleden sonra ise kumite müsabakalarına geçilecek.

KAĞITSPOR KARETECİLERİ LİGDE MÜCADELE VERECEK

Karate Ligi'ne Tuğba Yakan, Mehmet Yakan, Bahar Erşeker ve Umay Tokcan gibi birçok dünya şampiyonu çıkarmış olan Kağıtspor Kulübü de katılacak. Kağıtspor Karate Takımı, Bölgesel Karate Ligi'nde 80 sporcusu ile mücadele verecek.

5 AYRI ETAP YAPILACAK

5 etaptan oluşan Karate Ligi'nin ilk ayağı 31 Ekim'de yapılacak. İkinci etap kasım, üçüncü etap aralık, dördüncü etap ise ocak ayında yapılacak. Ligin son etabı ise şubat ayında gerçekleştirilecek ve bu etap aynı zamanda ligin final mücadelelerine sahne olacak. Son etabın sonunda dereceye girenlere kupa verilecek. Lig kapsamında gerçekleştirilecek mücadeleler, karate camiasının gözlerinin Kocaeli'ne çevrilmesini sağlayacak. ​

Son Güncelleme: 29.10.2015 09:42
Anahtar Kelimeler:
BüyükşehirKarate Ligi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38