Büyükşehirli Bahar, Erzurum’da İkinci oldu

Erzurum'da yapılan 12. Uluslararası Erzurum Palandöken Karate Turnuvasında 50 kiloda mücadele eden Bahar Erşeker ikinci oldu.

Büyükşehirli Bahar, Erzurum’da İkinci oldu

Erzurum'da yapılan 12. Uluslararası Erzurum Palandöken Karate Turnuvasında 50 kiloda mücadele eden Bahar Erşeker ikinci oldu.

12 Ağustos 2015 Çarşamba 10:50
 Büyükşehirli Bahar, Erzurum’da İkinci oldu

 Erzurum'da yapılan 12.uluslararası Erzurum Palandöken Karate Turnuvası 50 kg kumitete yarışan bayan sporcumuz Bahar Erşeker 2.oldu

  Erzurum'da düzenlenen 12. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası'nda ülkeler klasmanında Türkiye, birinci oldu. Türkiye Karate Federasyonu, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün (GHSİM) destekleriyle Buz Hokeyi Salonu'nda düzenlenen turnuvaya, 41 ülkeden 2 bin 500 sporcu katıldı. Turnuvanın son gününde erkek-bayan büyüklerde kumite ve kata müsabakalarının finalleri yapıldı. Çekişmeli geçen turnuva finallerinde, ülkeler klasmanında Türkiye, zirvede yer aldı. Turnuvaya milli takım kampında yer alan Bahar Erşeker’de 50 kiloda katıldı.

 TÜRKİYE ZİRVEDE YER ALDI

Şampiyonada 50 kiloda mücadele eden Bahar Erşeker ikinci oldu. Dört gün süren heyecan sonunda, minik, yıldız, ümit, genç, büyük ve veteran kategorilerinde, ferdi mücadelelerde 82, takım müsabakalarında 22 dalda kupalar sahiplerini buldu. Ülkeler klasmanında zirveye çıkan Türkiye 13 altın, 7 gümüş ve 5 bronz madalyalık bir performans sergilerken, 8’er altın ve gümüş ile 13 bronz madalya kazanan İran ikinci sırada yer aldı. Üçüncülük kürsüsünü ise 2’şer altın ve gümüş ile 4 bronz madalya kazanan Azerbaycan ile birer altın, gümüş ve bronz madalya kazanan Makedonya paylaştı.

 

Son Güncelleme: 12.08.2015 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38