Büyükşehir’li Boksörler Son Provasını Yaptı

Büyükşehir’in başarılı boksörleri yeni sezon öncesi, yine iddialı

Büyükşehir’li Boksörler Son Provasını Yaptı

Büyükşehir’in başarılı boksörleri yeni sezon öncesi, yine iddialı

01 Ekim 2014 Çarşamba 10:16
Büyükşehir’li Boksörler Son Provasını Yaptı
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un başarılı boksörleri yeni sezon öncesi çalışmalarını hızlandırdı. Ekim ayında yapılacak olan Türkiye Boks Şampiyonası grup müsabakaları öncesi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu boksörler son provasını SEKASEM’de yaptı. Seka Sporcu Eğitim Merkezinde gerçekleşen spaning müsabakalarına, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün İzmit,Yuvacık,Gebze ve Şirinsuhiye şubelerindeki boksörler katıldı.
ÇALIŞMALAR FAYDALI OLDU
13-18 Ekim tarihlerinde Uşak’ta, 20-25 Ekim tarihleri arasında ise Adana’da yapılacak grup müsabakaları öncesi mavi beyazlı boksörler, çalışmalarını hızlandırdı.  Oldukça çekişmeli geçen müsabakaları kulüp branş koordinatörü Ahmet Sarı, antrenörler Ali Çelikiz, Cihan Başaran, Serkan Bal, Erdal Bal, Burhan Koç, İsmail Çelikiz ve Recep Özkar’da takip etti. Geç saatlere kadar süren müsabakaların boksörlerin performansları açısından faydalı olduğu belirtildi. Grup müsabakalarına kadar çalışmaların devam edeceği açıklandı
Son Güncelleme: 01.10.2014 10:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38