Büyükşehirli Enes Balkan, Şampiyonu Oldu

Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu milli karateci Enes Bulut Balkan şampiyonu oldu.

Büyükşehirli Enes Balkan, Şampiyonu Oldu

Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu milli karateci Enes Bulut Balkan şampiyonu oldu.

02 Haziran 2015 Salı 12:28
Büyükşehirli Enes Balkan, Şampiyonu Oldu
    Karadağ’da yapılan 20. Balkan Çocuklar Karate Şampiyonası’nda 20 altın, 16 gümüş ve 10 bronz madalya kazanan Milli takımımız, Balkan Şampiyonu oldu. Şampiyonada mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un milli karatecisi Enes Bulut 63 kiloda altın madalya kazanarak milli takımın başarısında söz sahibi oldu. Kariyerinde Uluslararası müsabakalarda ve Türkiye şampiyonlarında birincilikler bulunan Bulut, yeni bir başarı daha kazanmış oldu.

850 SPORCU MÜCADELE ETTİ

Balkan Çocuklar Karate Şampiyonası'nın 20'nci buluşması, 29-31 Mayıs tarihleri arasında Karadağ'ın Herceg Novi kentinde yapıldı. Türkiye'nin yanı sıra Makedonya, Sırbistan, Bosna Hersek, Karadağ, Hırvatistan, Bulgaristan, Slovenya, Kosova, Arnavutluk ve Romanya'nın yer aldığı şampiyonada 850 sporcu tatamiye çıktı. Milli takımımız, 88 sporcu ile ülkemizi temsil etti.

İSTİKLAL MARŞIMIZI OKUTTU

Igalo Spor Salonu'nda yapılan şampiyonada 2001 ile 2004 arası doğumlu sporcular mücadele etti. Türk karatesinin geleceğini oluşturacak yıldız adayları, 40'ı ferdi, 4'ü takım dalında dağıtılan altın madalyaların 20'sini ülkemizi kazandırırken, bayrağımızı gönderden indirmeyerek İstiklal Marşımızı tüm Balkan ülkelerine ezberletti.

Son Güncelleme: 02.06.2015 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38