banner28
banner23
banner36

Büyükşehirli Eskrimciler, Yazında Çalışıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Eskrimciler yaz aylarında da çalışmalarına ara vermeden devam ediyor

Büyükşehirli Eskrimciler, Yazında Çalışıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Eskrimciler yaz aylarında da çalışmalarına ara vermeden devam ediyor

22 Ağustos 2014 Cuma 12:05
Büyükşehirli Eskrimciler, Yazında Çalışıyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un başarılı eskrimcileri, yaz aylarında da çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Antrenörler Ömer Kılıç, Aslıhan Kayabaş ve Turgay Tümkuş nezaretinde elliye yakın sporcuyla çalışmalarını sürdüren minik kılıçlar, yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Şehit Recep Toplaoğlu Spor Salonundaki Eskrim tesislerinde çalışan minik eskrimcilerin performansları antrenörleri de sevindiriyor. Haftanın altı günü sporcular, kondisyon ve temel teknik konularını uygulamalı olarak öğreniyorlar.
Yükselen Branş Eskirim
Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor antrenörü Ömer Kılıç, yaz aylarındaki çalışmalardan memnun olduğunu ifade ederek şunları söyledi,” Eskrim sporu her geçen gün Kocaeli’de yükselen bir spor branşı. Bir zamanlar sporcu bulmazken, şimdi yaz aylarında bile idmanlarımız dolup taşıyor. Eskrim sporu, sporcu da dikkat ve zekayı arttırdığı için velilerde, çocuklarını bu spora yöneltiyor. Özellikle Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ve Geçlik Hizmetleri Spor Müdürlüğümüzün verdiği destekler eskrim sporunun Kocaeli’de yükselmesin de büyük rol oynadı. Yöneticilerimize bu konuda çok teşekkür ediyoruz. Bu sporu yapmak isteyen sporcu yada velilerimiz kulübümüzü arayarak bizlere ulaşabilirler.”dedi.  
Son Güncelleme: 22.08.2014 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38