banner28
banner23
banner36

Büyükşehirli Eskrimcilerden İki Türkiye Derecesi

İki sporcuyla Mersinde yapılan Eskrim şampiyonasına katılan mavi beyazlılar, bir ikincilik, birde üçüncülük kazandı

Büyükşehirli Eskrimcilerden İki Türkiye Derecesi

İki sporcuyla Mersinde yapılan Eskrim şampiyonasına katılan mavi beyazlılar, bir ikincilik, birde üçüncülük kazandı

09 Eylül 2014 Salı 12:09
Büyükşehirli Eskrimcilerden İki Türkiye Derecesi
 Büyükler Epe Türkiye Eskrim Şampiyonası Mersin’de yapıldı. 6-7 Eylül tarihlerinde gerçekleşen ve iki gün süren şampiyonaya bayanlarda ve erkeklerde toplam 97 sporcu katıldı. Şampiyonaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Eskrim takımından antrenör Ömer Kılıç nezaretinde Mert Uzunay ile bayanlarda Aslıhan Kayabaş katıldı.
MERT’TEN TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ
Mersin Tenis Kompleksi eskrim salonunda düzenlenen şampiyonanın ilk günündeki,  müsabakalar sonucunda, TED Spor kulübü sporcusu Ali Murat Dizioğlu şampiyon olurken, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü sporcusu Mert Uzunay’da ikinci oldu. Şampiyonda üçüncülüğü ise Selçuk Dönerkaya ve Berk Tataroğlu elde etti.
ASLIHAN, TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU
İkinci gün düzenlenen bayanlar müsabakalarında ise Reha Doğan Büyük Kadınlar Epe Türkiye Şampiyonu olurken, ikinciliği Adıyaman’dan katılan Nisanur  Özkalaycı, üçüncülüğü ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu milli eskrimci Aslıhan Kayabaş elde etti. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara madalyaları verildi. 12-13 Aralık tarihlerinde Kocaeli’de yapılacak olan Uluslar arası satallete Eskrim turnuvası öncesi iki Türkiye derecesi kazanan Büyükşehirli eskrimciler, büyük moral depolamış oldu. 
halkaliays.com
Son Güncelleme: 09.09.2014 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38