Büyükşehirli Halterciler, Dünyaları Kaldırdı

Büyükşehir Belediyespor’lu Halterciler, iki Türkiye şampiyonluğu, birde Türkiye ikinciliği kazandı

Büyükşehirli Halterciler, Dünyaları Kaldırdı

Büyükşehir Belediyespor’lu Halterciler, iki Türkiye şampiyonluğu, birde Türkiye ikinciliği kazandı

23 Eylül 2014 Salı 09:57
Büyükşehirli Halterciler, Dünyaları Kaldırdı
 Bartın’da yapılan Türkiye 23 yaş altı ve Gençler şampiyonasında üç büyükşehirli Halterci dereceyle döndü.  18-21 Eylül tarihleri arasında Bartın Ömer Tepesi Merkez Spor Salonunda yapılan müsabakalara 34 ilden 274 erkek,17 bayan toplam 391 sporcunun katıldığı müsabakalar oldukça zevkli ve çekişmeli geçti. Şampiyonaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu halterciler branş sorumlu yöneticisi Ömer İslamoğlu, antrenör Şule Şahbaz nezaretinde on bir sporcuyla katıldı.
ÜÇ DERECE KAZANDI
77 kiloda podyuma çıkan Büyükşehir Belediyesporlu halterci Halil İbrahim İnce koparmada 132, sılkmede 157, toplamda ise 289 kilo kaldırarak altın madalya kazandı. +105 kiloda podyuma çıkan bir diğer sporcu Şaban Ayhan ise 140 kilo koparmada, 180 kilo sılkmede, toplamda ise 320 kilo kaldırarak altın madalya kazanan ikinci isim oldu. +105 kiloda yarışan bir diğer sporcu Abdulbaki İtmiş ise koparmada 80, sılkmede 120, toplamda da 200 kilo kaldırarak ikinci oldu.
İSLAMOĞLU,”GURURULUYUZ”
Beyaz kalpler projesi kapsamında yer alan dört sporcunun da yer aldığı şampiyona sonrası branş sorumlu yöneticisi Ömer İslamoğlu tüm sporcuları tek tek tebrik ederek başarıların devamını diledi. Öte yandan İslamoğlu yaptığı açıklamada,” Alt yapıdaki haltercilerimizin aldığı Türkiye şampiyonlukları bizleri oldukça sevindirdi. Sporcularımızı tebrik ediyorum. Türkiye’de aldığımız bu sonuçları Avrupa ve Dünya’da da almak istiyoruz.Bunun için çalışmalarını sürdürüyoruz.”dedi.   
Son Güncelleme: 23.09.2014 10:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38