Büyükşehirli Karateciler Kuşak Sınavından Geçti

Büyükşehir Kağıtspor’un alt yapısında yer alan 188 Karateci, kuşak sınavını başarıyla geçti.

Büyükşehirli Karateciler Kuşak Sınavından Geçti

Büyükşehir Kağıtspor’un alt yapısında yer alan 188 Karateci, kuşak sınavını başarıyla geçti.

17 Haziran 2015 Çarşamba 11:49
Büyükşehirli Karateciler Kuşak Sınavından Geçti

 844 lisanslı sporcusuyla Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün en fazla sporcusuna sahip branşları arasında yer alan mavi beyazlı karateciler, geleceğini inşaa etmeye devam ediyor. Alt yapıya tüm branşlarda olduğu gibi karatede de büyük önem veren Kağıtsporlu karateciler, alt yapıda adeta dev bir orduya sahip. Bu yıl yapılan resmi müsabakalarda 24 derece elde eden karateciler, gelecekte üst düzey başarısını korumak için alt yapıyı sağlam kuruyor.

 188 Karateci Katıldı

Mavi beyazlı karateciler, Antrenörler İbrahim Erçin, Mesut Kolaylı, Yunus Erşeker, Altan Şahin, İsmail Hakkı Bulut, Hazım Özdemir, Yaşar Keskin, Erkin Özdemir nezdinde Seka sporcu Eğitim Merkezinde kuşak sınavı imtihanı yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün tüm şubelerinden gelen 188 sporcu ile birlikte kuşak sınavı olan karateciler, uygulamalı ve sözlü olarak sınavdan geçti. Beyaz, Sarı, Turuncu, Yeşil, Mavi, Kahverengi 1-2-3, kemer sınavlarında sporcular başarılı olurken, tüm sporcular birlikte pumse çizdi.

 Geleceğin Şampiyonları

Sınavın ardından Seka Sporcu Eğitim Merkezi Uzak Doğu salonunda birlikte fotoğraf çektiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu karateciler sınavları geçmenin haklı gururunu aileleriyle yaşadılar. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Antrenörü İbrahim Erçin, “Katılımın hayli yüksek olduğu kuşak imtihanında sporcularımızın derslerde gösterdiğimiz uygulamaları yerinde öğrendiklerini bir kez daha görmüş olduk. Sporcularımızı canı gönülden kutluyoruz. Geleceğin Dünya Avrupa ve Türkiye şampiyonu sporcularını bu salonlardan çıkaracağız. ”dedi.

Son Güncelleme: 17.06.2015 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38