Büyükşehirli Minik Judocular Altına Boğuldu

Uluslararası Judo turnuvasında Büyükşehirli judocular 22 altın madalya kazandı.

Büyükşehirli Minik Judocular Altına Boğuldu

Uluslararası Judo turnuvasında Büyükşehirli judocular 22 altın madalya kazandı.

23 Haziran 2015 Salı 10:46
Büyükşehirli Minik Judocular Altına Boğuldu

Kocaeli Judo İl Temsilciliği tarafından 2015 yılı faaliyet programında yer alan Uluslar Arası 2. Kurtuluş Kupası Judo Turnuvası Gebze spor salonunda üç ülkeden yaklaşık 34 kulüpten 443 sporcunun katılımıyla yapıldı. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen turnuvaya Türkiye’nin yanı sıra Rusya ve Azerbaycan’dan sporcular katıldı. Türkiye’den turnuvaya Kocaeli, Edirne, Bursa,  Sakarya, Yalova, Kırklareli ve İstanbul’dan 34 Kulüpten 443 sporcu katıldı.

KATILIM YÜKSEK OLDU

Yıldızlar, Süper Minik ve Minik bay ile bayan dallarında yapılan Judo turnuvasında minik sporcular kıyasıya mücadele etti. Geç saatlere kadar süren turnuvada Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu minik Judocular tüm kategorilerde şampiyonlukları kimseye kaptırmadı. Süper Minikler ve Miniklerde dereceye giren sporculara madalyaları törenle verildi.  Judo Turnuvasını Judo İl Temsilcisi Fahri Doğruyol, Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mücanit Sak, Kağıtspor Kulübü yönetim kurulu üyesi Fikret Yıldız, sporcu velileri ve davetliler takip etti.

KAĞITSPOR 22 BİRİNCİLİK KAZANDI

Uluslar Arası 2. Kurtuluş Kupası Judo Turnuvasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Judo takımı Yıldızlar, Süper Minikler ve Minikler bay ve bayan dallarında 22 birincilik 19 ikincilik ve 26 üçüncülük elde ederken takım halinde Süper Minik ve Minik bay ve bayan dalında birinci olurken Yıldız erkeklerde ikinci oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Judo takımından Minik Kızlarda +57 Kg Sedanur Nizam, 57 Kg Seda Gülşen, 48 Kg Duygu Korlak, 44 Kg Buket Nur Karabulut, 40 Kg Duygu Yener, 36 Kg Hilal Özbek,  Minik Erkeklerde 30 Kg Ferhat Işık, 50 Kg Furkan Öçbe, 55 Kg Abdüllatif Karakaya, +60 Kg Münir Ertuğ, ve Yıldız Kızlarda  40 Kg Melike Keskinoğlu, 44 Kg Saadet Aydın, 48 Kg Ayşenur Tunca 52 Kg Buket Aras, 57 Kg Gülşah Ayan ve 63 Kg Hümeysa Mert tüm rakiplerin yenip birinci olup altın madalya kazanan isimler oldu

 

Son Güncelleme: 23.06.2015 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38