banner28

Büyükşehirli Sümeyye, Dünya Arenasında

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor2un başarılı Judocusu Sümeyye Akkuş Dünya Arenasında tatamiye çıkıyor

Büyükşehirli Sümeyye, Dünya Arenasında

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor2un başarılı Judocusu Sümeyye Akkuş Dünya Arenasında tatamiye çıkıyor

25 Ağustos 2014 Pazartesi 11:39
Büyükşehirli Sümeyye, Dünya Arenasında
 Judoda yılın en önemli buluşması olan Büyükler Dünya Şampiyonası, Rusya’nın Çelyabinsk kentinde başlıyor. 110 ülkeden 639 sporcunun yarışacağı dev organizasyonda Türkiye dört judocuyla madalya arayacak. 

Judoda dünyanın gözü Rusya’nın Çelyabinsk kentinde olacak. 110 ülkeden 639 judocu sıkletinde dünyanın en iyisi olmak için yarışacak. Türkiye’yi dev şampiyonada Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un milli bayan Judocusu Sümeyye Akkuş ile birlikte erkeklerde 60 kiloda Ahmet Şahin Kaba, 48 kiloda Ebru Şahin ile +78 kiloda Gülşah Kocatürk temsil edecek.

İLK GÜN ÇIKACAK 

Büyükler Dünya Şampiyonası’nın ilk gününde erkeklerde 60 kilo, kadınlarda ise 48 kiloda madalyalar sahibini bulacak. Türkiye kafilesi açısından şampiyonanın en yoğun günü, üç sporcumuzun tatamiye çıkacağı ilk gün olacak.Türkiye’nin madalya hedeflediği sıkletlerden olan 48 kiloda  Sümeyye Akkuş ve Ebru Şahin tatamiye çıkacak. Dünya sıralamasında 16 numarada bulunan Sümeyye, ilk turu bay geçtikten sonra ikinci turda dünya 45 numarası Polonyalı Ewa Konieczny ile karşılaşacak. Sümeyye bu yıl Madrid’de Avrupa Açık’ta altın madalya kazanmıştı.

Son Güncelleme: 25.08.2014 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38