Dilovası U-17 Play-Off’ta

Büyük bir mücadeleye sahne olan U-17 Ligi’nde önceki gün oynanan son maçlar sonrası Dilovası Belediyespor U17 takımı ligi birinci bitirerek Play-Off’a katılmaya hak kazandı.

Dilovası U-17 Play-Off’ta

Büyük bir mücadeleye sahne olan U-17 Ligi’nde önceki gün oynanan son maçlar sonrası Dilovası Belediyespor U17 takımı ligi birinci bitirerek Play-Off’a katılmaya hak kazandı.

04 Aralık 2015 Cuma 11:02
 Dilovası U-17 Play-Off’ta

Mustafa Kasap’ın çalıştırdığı Dilovası Belediyespor U-17 Takımı,önceki gün grubunda oynadığı Mustafapaşaspor kulübü ile oynadığı maçta 1-0 yenilse de gurup birincisi olarak ligi bitirerek Play-Off’a katılmayı hak kazandı.

LİGİ BİRİNCİ BİTİRDİ

Oynanan 16 maç sonrası gurubu lider olarak bitiren Dilovası Belediyespor’un yanısıra guruptan ayrıca gurup ikincisi Mustafapaşaspor ve gurup üçüncüsü Sultan Orhan Spor takımları Play-Off’a çıkan diğer ekipler oldu.

BAŞARIYLA TEMSİL EDECEĞİZ

Play-Off’a kaldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Dilovası Belediyespor altyapı hocası Mustafa Kasap, “Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Tek bir amacımız var, o da Dilovası Belediyespor’u başarıyla temsil etmek” dedi.

BAŞKAN LAÇ “GURURLUYUZ”

Geçtiğimiz hafta Dilovası Belediyespor U-15 takımının ligi lider bitirmesi ve Türkiye Şampiyonasına katılmayı hak kazanmasının ardından yaşanan sevince bu seferde U-17 Takımının ligi lider bitirerek Play-Off’a kalması eklenince Dilovası Belediyespor’da büyük sevinç yaşandı. Başarıların peş peşe gelmesine sevinen Kulüp Başkanı Recep Laç, “Kocaeli’de ve Türkiye’de sanayinin kalbinde olmamıza rağmen maddi zorluklar yaşayarak yürüdüğümüz bu yolda Dilovamızın çocuklarının aldıkları başarı bizleri gururlandırıyor. Onların bizleri utandırırcasına aldıkları başarılar bizim gençlerimizin imkanların verilmesi dahilinde neleri başarabileceklerinin ufak bir göstergesidir. İnşallah şuan 5 puan önde olan A Takımımızda aynı başarıyı gösterecek ve onların şampiyonlukları ile de çok daha büyük gururlar yaşayacağız.”dedi.

Son Güncelleme: 04.12.2015 11:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38