banner28
banner23
banner36

Dünya şampiyonu Özer'e krallar gibi karşılama

Endonezya’nın başkenti Cakarta’da yapılan 9. Dünya Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Abdurrahim Ömer Özer, İzmit’te krallar gibi karşılandı.

Dünya şampiyonu Özer'e krallar gibi karşılama

Endonezya’nın başkenti Cakarta’da yapılan 9. Dünya Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Abdurrahim Ömer Özer, İzmit’te krallar gibi karşılandı.

17 Kasım 2015 Salı 11:27
Dünya şampiyonu Özer'e krallar gibi karşılama

 Finalde Fransız rakibini yenerek şampiyon olan Özer için İzmit Belediyesi tarafından mehteranlı karşılama töreni düzenlendi. Belsa önünde İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat tarafından çiçeklerle karşılanan dünya şampiyonu karateci Özer omuzlara alındı. Vatandaşlar da şampiyon sporcuya büyük ilgi gösterdiler. Karşılamada Ömer’in annesi Sündüz, babası Abdullah ve yakınları da büyük bir gurur yaşadılar.

 

DOKTORU DOĞAN

 

Endonezya’daki şampiyonada göndere ay yıldızlı bayrağımızı çektirip İstiklal Marşımızı dinleten İzmit İmam Hatip Lisesi 2. sınıf öğrencisi Abdurrahim Ömer Özer’in karşılama törenini sırasında oldukça duygulandığı görüldü. Özer, bayrağımızı göndere çektirmekten büyük gurur duyduğunu belirterek”

Başkanım Nevzat Doğan ve hepinize çok teşekkür ediyorum. Beni onurlandırdınız, gururlandırdınız. Bayrağımızı göndere çekmek gerçekten gurur vericiydi” dedi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da, çocuk doktorluğunu yaptığı Ömer Özer’i, büyük başarısından dolayı tebrik ederek, “bizlere dünya şampiyonluğunu kazandıran ve aynı zamanda kendisinin çocuk doktoru olmamdan dolayı da ayrı bir gurur duydum. Türk milletinin gururu olan ve bayrağımızı bir çok ülkenin bayrağının üzerine çıkarıp dalgalandıran Ömeri’mize çok teşekkürler. O’nu yetiştiren değerli ailesine İzmit’imiz ve Türkiye’miz adına teşekkür ediyoruz. İmam Hatip Lisemizin 2. sınıf öğrencisi olan Ömer’e eğitimlerini veren antrenörlerimizi de tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

 

YETER Kİ İMKAN VERİLSİN

 

Türk sporcusuna imkan verildiğinde elde edemeyeceği başarı olmayacağını da söyleyen Başkan Doğan, “Ömer evladımız bize bir şeyi daha gösterdi. Eğer Türk gencine imkanlar verilirse, eğer Türk gencine güveni yeniden kazandırılırsa, o Malazgir’te ki Alparslan’ın cesareti ve gücü, duyguları, inancı aktarılırsa,  İstanbul’u alıp, bir devri kapayıp, bir devri açan Fatih Sultan Mehmet’in yüreğini, inancını, heyecanını verebilirsek,  Çanakkale’de bütün dünya milletlerinin toplanıp, Türkleri ve İslam’ı yok etme, Haçlı Seferlerine karşı koyan Mehmetçiğin ruhunu, Mustafa Kemallerin ruhunu, inancını, vatan, millet, bayrak, din ezan sevdasını aşılarsak bu güzel başarıları görürüz.

 

TÜRK MİLLETİ DÜNYAYI YÖNETEN MİLLET OLACAK

 

Türk Milleti güçlüdür. Türk Milleti çalışkan ve başarılıdır. Türk Milleti, Türk genci bunları yaparken aynı zamanda ahlaki değerlerine ve inanç değerlerine saygılı gençlerdir. Ömer kardeşimiz bunların hepsini birleştirdi ve gerçekten bir ülke evladı olarak bizlere bu gururu yaşattı. Bizler bu inançla gençlerimize çok güveniyoruz. Gelecekte Türk Milletimiz de tarihimizde olduğu gibi dünyayı yöneten, dünyaya kardeşliği ve medeniyeti gösteren millet olacaktır. İşte o zaman o Filistin’de ki, Lübnan’da ki, Suriye’de ki, Arakan’da ki, Afrika’da ki zulüm altında inleyen inşalar bunları yaşamayacaklardır. Bu sportif bir başarıdır ama anlamı çok büyüktür. Biz, sizlere çok güvendik, güvenmeye devam ediyoruz. Yarınlarımız bugünlerden çok daha güzel olacaktır. Ömer’in nezdinde, vatanımızı bayrağımızı koruyan tüm gençlerimizi kutluyorum. Yarınların büyük Türkiye’sini hep birlikte inşa edeceğiz. Allah yolunu açık etsin. Kendisinden daha nice başarılar bekliyoruz” dedi.

 

Son Güncelleme: 17.11.2015 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38