Futbolun kalbi Büyükşehir sahalarında atıyor

Büyükşehir futbol tesislerinde haftada 40 ile 60 futbol müsabakası oynanıyor

Futbolun kalbi Büyükşehir sahalarında atıyor

Büyükşehir futbol tesislerinde haftada 40 ile 60 futbol müsabakası oynanıyor

01 Ocak 2016 Cuma 13:51
Futbolun kalbi Büyükşehir sahalarında atıyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kentin dört bir yanında faaliyet gösteren spor tesisleri, spor ve sporcuya hizmet vermeyi sürdürüyor. Olimpik Buz Sporları Salonu’ndan Atış Poligonu’na kadar sporun hemen hemen her dalında bir tesisi bulunan Büyükşehir, 2016 yılında da sporun emrinde olmaya devam edecek.

 

BÜYÜKŞEHİR SPORUN EMRİNDE

Tesisler içindeki en büyük ilgiyi Büyükşehir Belediyesi’ne ait futbol tesisleri görüyor. İzmit, Gebze, Körfez ve Başiskele, Kartepe ve Dilovası ilçelerinde bulunan sentetik ve doğal çim futbol tesisleri, Kocaeli futbolunun adeta kalbinin attığı yerler olarak göze çarpıyor. Bu sahalarda haftada 40 ile 60 futbol müsabakası oynanıyor. Bu çerçevede 120 takım tesislerden yararlanıyor. Kulüpler maçlarının yanı sıra antrenmanlarını da yine bu sahalarda gerçekleştiriyor.

 

TÜM FUTBOL KULÜPLERİNE AÇIK

Futbol sahalarından Kocaeli’nde faaliyet gösteren minik takımdan A takıma kadar olan tüm kategoriler faydalanıyor. Bilindiği gibi futbol sahalarının yanında Büyükşehir tarafından inşa edilen tesis binaları yer alıyor. Kulüpler, sahaların yanı sıra söz konusu binaların olanaklarından da faydalanıyor. Soyunma odalarını kullanan sporcular ayrıca maç öncesi hazırlıklarını da yine tesis içindeki odalarda gerçekleştiriyor. Ayrıca malzemeleri de yine bu tesislerde muhafaza ediliyor.

NEDEN BÜYÜKŞEHİR TESİSLERİ TERCİH EDİLİYOR?

Büyükşehir tesislerinin böylesine ilgi görmesinde ise hiç kuşkusuz tesislere verilen önem büyük rol oynuyor. Tesisler günlük, haftalık ve aylık programlarla sürekli takip ediliyor. Tesisteki en ufuk eksiklik anında giderilirken, temizlik ve bakımlar aynı hassasiyetle gerçekleştiriliyor. Sürekli kullanımdan dolayı yıpranma şartları altında olan sahalar da titizlikle takip ediliyor. Özellikle sentetik çim sahaların bakımı, bakım araçları ile gerçekleştiriliyor.

 

NASIL BAŞVURULUR?

Büyükşehir’in spor tesislerinden yararlanmak ise oldukça kolay. Kulüpler, Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası’na verdikleri bir dilekçe ile tesislerden yararlanma imkanına kavuşabiliyor.

 

Son Güncelleme: 01.01.2016 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38