banner28
banner23
banner36

Halterciler şampiyona yolcusu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Beyaz Kalpler Eğitim ve Oryantasyon Merkezi’nin halter sporu öğrencileri şampiyonaya katılacak

Halterciler şampiyona yolcusu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Beyaz Kalpler Eğitim ve Oryantasyon Merkezi’nin halter sporu öğrencileri şampiyonaya katılacak

18 Eylül 2014 Perşembe 11:32
Halterciler şampiyona yolcusu
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 12-18 yaş aralığındaki sosyal risk altındaki çocuklara yönelik kurduğu, Kocaeli Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, THK, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Müftülüğü ile beraber yürüttüğü “Beyaz Kalpler Eğitim ve Oryantasyon Merkezi Projesi” faaliyetlerine devam ediyor. Beyaz Kalpler Eğitim ve Oryantasyon Merkezi’ndeki öğrencilerden halter sporuna yeteneği olanlar, Kağıtspor Kulubü’nde eğitim alıyor. Beyaz Kalpler öğrencileri spor eğitmeni Sevgin Coşkun tarafından halter sporu ile tanıştırılarak fiziksel branş testleri yapıldı.Haftanın beş günü halter antrenörü Şule Şahbaz ve teknik direktör Nurcan Gönül’den halter eğitimi alan 15 öğrenciden haltere en yetenekli 4 öğrenci, 18 Eylül’de Bartın’da düzenlenecek 23 Yaş Altı Gençler Türkiye Şampiyonası’na katılacak.
MADALYAYLA DÖNMEK İSTİYORLAR
Beyaz Kalpler’de halterin yanı sıra tenisten bisiklete, yüzmeden fitnesse kadar birçok branşta öğrencilere antrenörler tarafından eğitim veriliyor. Bartın’da düzenlenecek şampiyonada 48, 56 ve 53 kg sıkletlerinde yarışacak öğrenciler, ilimize madalyayla dönme konusunda iddialılar. Yetenekleri doğrultusunda farklı spor branşlarına yönlendirilen Beyaz Kalpler Eğitim ve Oryantasyon Merkezi öğrencileri, halter sporunda oldukça iddialı ve yetenekli olduklarını ifade ediyor.
Son Güncelleme: 18.09.2014 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38