banner28
banner23
banner36

Hereke Nuh Çimento Kürek Kulübü Bükreş’i Salladı

12-13 Eylül 2015 tarihlerinde Romanya’nın başkenti Bükreş’te yapılan Balkan Gençler Şampiyonasında Hereke Nuh Çimento Kürek Kulübü topladığı madalyalar ve aldığı başarılarla Körfezlilerin göğsünü kabarttılar.

Hereke Nuh Çimento Kürek Kulübü Bükreş’i Salladı

12-13 Eylül 2015 tarihlerinde Romanya’nın başkenti Bükreş’te yapılan Balkan Gençler Şampiyonasında Hereke Nuh Çimento Kürek Kulübü topladığı madalyalar ve aldığı başarılarla Körfezlilerin göğsünü kabarttılar.

23 Eylül 2015 Çarşamba 10:58
 Hereke Nuh Çimento Kürek Kulübü Bükreş’i Salladı

Körfez’in Şampiyonları

1925 yılında kurulan ve uzun yıllar büyük başarılara imza atarak birçok milli sporcu yetiştiren Hereke Nuh Çimento Kürek Kulübü, bugüne kadar aldığı başarılarla Körfez’i temsil etmenin yanı sıra Türkiye’yi uluslararası müsabakalarda temsil etmeye devam ediyor. Körfez Belediyesinin desteği ile ulusal ve uluslararası alanlarda büyük başarılar elde eden olan Hereke Nuh Çimento Kürek Kulübü sporcuları Romanya’nın başkenti Bükreş’te aldığı madalyalarla Körfez’e gururla döndüler.

Altın Madalyayı Körfez’e Getirdiler

Hereke Nuh Çimento Kürek Kulübü sporcuları, 4 ve 8 tekte birinci olarak kulüp tarihinde bir ilki başardılar. Antrenör Ümmet Subaşı öncülüğünde küreklerini suya indiren sporcular Barış Özgür, Veysel Kösedağ ve Arif Yalçınkaya yarışma sonunda büyük sevinç yaşadılar. Hereke Nuh Çimento Kürek Kulübü İlk kez 8 tek sınıfında birincilik kürsüsüne çıkarak altın madalyayı Körfez’e getirdiler. Balkan Gençler Şampiyonasından önce düzenlenen Türkiye Şampiyonasında da birincilik alan Hereke Nuh Çimento Kürek Kulübü sporcuları ülkemizin de bir numarası oldu. Alınan Türkiye Şampiyonluğunun akabinde Hereke Nuh Çimento Kürek Kulübü milli takıma 3 sporcu ve bir antrenörü gururla yolladı.

Coşkuyla Karşılandı

Alınan bu büyük başarıların ardından Körfez’e dönen Hereke Nuh Çimento Kürek Kulübü, büyük bir heyecan ve özlemle aileleri tarafından coşkuyla karşılandı. Takımın bu seviyelere gelmesinde ki en büyük etkenlerin başında gelen antrenör Ümmet Subaşı, “Takımımla gurur duyuyorum. Düzenlenen bu şampiyonaya büyük bir gayret ve azimle çalıştık ve neticesinde bu başarıyı ülkemize sonra da ilçemize getirdik. Bizlere desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız İsmail Baran’a ve beraberindekilere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.Alınan başarıların baş mimarlarından biri olan Hereke Nuh Çimento Kürek Kulübü Başkanı İsmail Kocabaş ise, bu gurur Körfez’in diyerek alınan başarılardan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Kocabaş, sporcuları teker teker tebrik ederek başarılarının devamlarını diledi.

Son Güncelleme: 28.09.2015 17:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38