banner28
banner23
banner36

İkinci yarı çetin geçecek

Kocaeli Birlikspor Teknik direktörü İsmet Taşdemir,”İkinci yarının daha çetin geçecek.”dedi.

İkinci yarı çetin geçecek

Kocaeli Birlikspor Teknik direktörü İsmet Taşdemir,”İkinci yarının daha çetin geçecek.”dedi.

14 Ocak 2016 Perşembe 10:53
İkinci yarı çetin geçecek

 Antalya kampını değerlendiren Kocaeli Birlikspor Teknik direktörü İsmet Taşdemir, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Taşdemir,”Bizim açımızdan oldukça verimli geçen bir kamp oldu. Ancak kampımızın sonuna doğru istemediğimiz bir olay yaşandı. Önemli oyuncularımızdan Ali Kemal Yükseker’in ayağı kırıldı. Çok üzüldük. Kendisine çok çok geçmiş olsun diliyorum.Bir an önce iyileşerek aramıza dönmesini bekliyoruz. Bu tatsız olayın dışında kampımız iyi geçti. Üç hazırlık maçı yaptık. Sezon başında olduğu gibi sonuç olarak kötü olsa da, futbolcularımızdan aldığımız verim noktasında iyi geçti. Biz hazırlık maçlarına, maçın yanı sıra, hazırlık kısmıyla daha çok ilgileniyoruz. Genel olarak baktığımızda çalışma olarak iyi çalıştık. İkinci yarının daha çetin geçeceğini biliyoruz.”dedi.

Teknik direktörü İsmet Taşdemir, “Aramıza da iki yeni arkadaş geldi. Badırmaspor’un savunma oyuncusu Cenk’i kadromuza aldık. Hava toplarında etkili bir isim. İlk yarıda özellikle hava toplarında zaafiyetimizin olduğunu düşünüyoruz.Cenk’in bu konuda bize katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Orta sahaya deneyimli bir oyuncu aldık. Göztepe’nin tecrübeli bir ismi, bu ligleri de iyi bilen bir oyuncu. Bize faydalı olacağını düşünüyoruz. Yaşına rağmen bize katkı dinamik katacağını biliyoruz.Bunun yanı sıra takımımızda giden isimlerde oldu.  Ama sonuçta belli bir düzeni belli bir sistemi olan bir takımız. Sezon başındaki gibi değiliz.Sonuçta ilk yarıda da gördük ki biz iyi bir takımız. İkinci yarıda da istediğimiz oyunumuzu sahaya sürdüğümüz zaman, bizim için çok daha fark bir lig olabilir.”dedi.

Kandemir,”İkinci yarı hedefimize ulaşacağız”

Kocaeli Birlikspor Kulübü Başkanı Fahrettin Kandemir basın mensuplarına ikinci yarı öncesi açıklamalarda bulundu.

İkinci yarı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kocaeli Birlikspor Kulübü Başkanı Fahrettin Kandemir, Antalya kampının oldukça faydalı geçtiğini vurguladı. Başkan Kandemir, “Kamp güzel bir kamp oldu.Takımımız çok istekliydi. Özellikle arkadaşlık duygularının üst seviyede olduğu bir kamp olması beni gerçekten mutlu etti. Kampa bir kaç gün katılabildim. Takımımızda mutlu olmayan, forma şansı bulamayan, istediğimiz verimi alamadığımız bazı oyuncular vardı. Bu oyuncularımızla karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırdık. Hocamızın raporu doğrultusunda giden oyuncularımızın yerine iki nokta transferi gerçekleştirdik. Göztepe’nin tecrübeli isimlerinden Ertuğrul ile Bandırmaspor’dan Cenk’i takımımıza kattık.”dedi.


Transfer çalışmalarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, “Son olarak sağ kanata bir oyuncu arıyoruz. Bu transferle ilgili olarak da görüşmelerimiz devam ediyor. Bugün yarın netleşir. Son transferimizle birlikte giden oyuncuların yerine, yeni yaptığımız nokta transferlerimizle ikinci yarıya hazır girmek istiyoruz.  Gümüşhanespor karşılaşmasına da değinen Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir,” Gümüşhane’de korktuğum nokta hava durumu. Çok kar olduğunu biliyoruz. Normal koşullarda güzel bir sahada oynarsak, sahadan galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyoruz. İkinci yarıda tüm maçlarımıza galibiyet için çıkacağız. Bizim tek hedefimiz üst lige çıkmak, ama şampiyonlukla ama Play-off’la, bu konuda hiç bir tavizimiz yok. Takımımız iyi bir takım.Bu ligin üstünde olan bir takım. Hedefimize ulaşacağız.”dedi.

Son Güncelleme: 14.01.2016 10:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38