İzcilerimiz, Gazilerimizle Buluştu

Büyükşehir Belediyespor’lu izciler, Kore ve Kıbrıs gazileriyle buluştu

İzcilerimiz, Gazilerimizle Buluştu

Büyükşehir Belediyespor’lu izciler, Kore ve Kıbrıs gazileriyle buluştu

23 Eylül 2014 Salı 09:46
İzcilerimiz, Gazilerimizle Buluştu
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu izciler, gaziler günü etkinlikleri kapsamında İzmit fuar içindeki izci evinde Kıbrıs ve Kore  gazilerinin davetli olduğu söyleşiye katıldı. Programa Kıbrıs gazisi 61 yaşındaki Celal Akyıldız, 82 yaşındaki Kore gazisi Kamil Başer, Büyükşehir Belediyespor  eğitimci liderleri İsmail Önder Samur, Mustafa Kanıbol, Ramazan Akkuş, İlhami Özkan, Furkan Akpınar, Selma Samur, Eda Gülez ve izciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Gazi Celal Akyıldız ve Kamil Başer’in konuşmalarıyla söyleşi devam etti.
ANILARINI ANLATTILAR
Kıbrıs Gazisi Celal Akyıldız, Kıbrıs harekatında adadaki Türklere saldıran ve işkence yapan Rumlara karşı başlatılan harekata katıldığını  ve savaş anında yanına düşen şarapnel parçasıyla şehit olan arkadaşının hikayesini anlattı. Salonda duygusal anların yaşanmasına neden olan söyleşinin ardından Kamil Başer ise; sebep ve şartlar ne olursa olsun sorunların çözümünde son seçeneğin savaş olduğunu, her türlü sorunun medeniyet ve uzlaşma çerçevesinde çözüme kavuşacağını nasihatinde bulundu. Söyleşinin ardından Büyükşehir Belediyesporlu izciler, günün anlamına bina yen şiirler okudu. Program sonunda izciler, gazilere kitap hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Son Güncelleme: 23.09.2014 10:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38