Judo Federasyonu’ndan Büyükşehir’e övgü

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Uysal, judonun alt yapısına yönelik destek ve hizmetleri nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti

Judo Federasyonu’ndan Büyükşehir’e övgü

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Uysal, judonun alt yapısına yönelik destek ve hizmetleri nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti

16 Şubat 2016 Salı 11:58
Judo Federasyonu’ndan Büyükşehir’e övgü
 Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi’nin judo branşının alt yapısına önemli katkı sunduğunu söyleyen Başkan Uysal, “Bu nedenle Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ediyoruz. Branşın alt yapısına verilen katkı nedeniyle Kocaeli, Türkiye şampiyonalarında her zaman büyük başarı gösteriyor” şeklinde konuştu. Ziyarette Kocaeli Grand Prix’si için ilk adım da atıldı.

 

TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal’ın, Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a ziyareti sırasında, Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Doğa Ergün, Türkiye Judo Federasyonu Milli Takımlardan Sorumlu Teknik As Başkan Fikret Yıldız ile Judo Federasyonu Bölge Koordinatörü Yavuz Yolcu hazır bulundu. Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, ziyaret sırasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin judo branşına yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar ve alt yapıya verdiği destek nedeniyle teşekkür etti. Kocaeli’nin judo branşında Türkiye’nin pilot takımlarından biri olduğunun altını çizen Başkan Uysal, “Bu nedenle Kocaeli’ni diğer kentlere örnek gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

 

KOCAELİ GRAND PRİX İÇİN İLK ADIM

Ziyarette Kocaeli Grand Prix için görüş alışverişinde bulunuldu. Bu çerçevede Uluslararası Judo Federasyonu ile yapılacak yazışmaların ardından Kocaeli adına Grand Prix için başvuruda bulunulması konusunda karara varıldı. Uluslararası Judo Federasyonu’nun kararının olumlu olması durumunda, Kocaeli 4 yıl süreyle uluslararası judo müsabakalarının merkez üssü olacak.

 

OLİMPİYAT OYUNLARINA PUAN VERİYOR

Bu çerçevede dört yıl boyunca,  Mart ayının son haftasında, 80 ile 100 ülkenin katılacağı uluslararası judo müsabakaları Kocaeli’nde gerçekleştirilecek. Judoda en üst düzey organizasyonlardan biri olarak kabul edilen Grand Prix, olimpiyat oyunları için puan vermesi nedeniyle büyük önem taşıyor.

 

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve aynı zamanda Türkiye Judo Federasyonu Onur Kurulu üyesi Doç. Dr. Tahir Büyükakın da, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal’a ziyareti için teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği hizmetlerle spor ve sporcunun her zaman yanında olduğunu hatırlatan Doç. Dr. Büyükakın, “Judo da bizim vizyon branşlarımızdan biri. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bu branşın alt yapısına yönelik hizmet ve desteğimiz devam edecektir” dedi.

 

UYSAL’DAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Ziyaretin sonunda Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, branşa yönelik desteği nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a teşekkür plaketi takdim etti.

 

Son Güncelleme: 16.02.2016 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38