banner28

Judo Genç Milli Takımı SEKASEM'de kampa girdi

Judoda örnek tesis olarak gösterilen SEKASEM, Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan Genç Milli Takımı'na ev sahipliği yapıyor

Judo Genç Milli Takımı SEKASEM'de kampa girdi

Judoda örnek tesis olarak gösterilen SEKASEM, Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan Genç Milli Takımı'na ev sahipliği yapıyor

13 Eylül 2015 Pazar 12:33
Judo Genç Milli Takımı SEKASEM'de kampa girdi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türk sporuna, sporcu alt yapısı ve hayata geçirdiği tesisleriyle adeta güç veriyor. Sporun hemen hemen her branşında faaliyet gösteren kulüp ve takımlar önemli müsabakalar öncesinde Kocaeli'ni ve Büyükşehir Belediyesi'nin tesislerini kendilerine üs olarak seçiyor. Son olarak Judo Gençler Milli Takımı, 18-20 Eylül tarihlerin arasında Avusturya'da yapılacak Gençler Ferdi ve Takım Avrupa Şampiyonası öncesinde Büyükşehir Belediyesi'ne ait Seka Sporcu Eğitim Merkezi(SEKASEM)'nde kampa girdi. Judo Gençler Milli Takımı'nın kamp yeri olarak SEKASEM'i tercih etmesi ise bir tesadüf değil. Zira SEKASEM,  judoda Türkiye'ye örnek spor tesisi olarak gösteriliyor.
'SPORCU FABRİKASI'NIN ÖNEMLİ MİSAFİRLERİ
Halk arasında Sporcu Fabrikası olarak bilinen Seka Sporcu Eğitim Merkezi(SEKASEM), Judo Gençler Milli Takımı'nın hazırlık kampına ev sahipliği yapıyor. Altı sporcudan oluşan Judo Gençler Milli Takımı, antrenör Salim Abanoz yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor. Judo Gençler Milli Takımı'na çalışmalarında, Türkiye Olimpiyata Hazırlık Merkezi'nin judocuları ile Kağıtsporlu sporcular eşlik ediyor. Genç milliler akşam ve sabah olmak üzere günde iki kez antrenman yapıyor.
AVRUPA ŞAMPİYONASI'NA GİDECEKLER
Judo Gençler Milli Takımı, kampın hemen ardından 18-20 Eylül tarihleri arasında Avusturya'nın Oberwart kentinde gerçekleştirilecek Gençler Ferdi ve Takım Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek. Büyük bir titizlikle çalışmalarını sürdüren gençlerin hedefinde ise alacakları derece ve madalyalarla Türkiye'ye gurur yaşatmak yer alıyor.
EN İYİ TESİS KOCAELİ'NDE
Judo Gençler Milli Takımı'nın bu önemli mücadele öncesinde kamp için Kocaeli'ni ve SEKASEM'i tercih etmesi ise bir tesadüf değil. Judo Federasyonu'nun SEKASEM'i judo sporu açısından, Türkiye'nin en iyi tesisi olarak görmesi bu tercihte önemli rol oynuyor. SEKASEM'deki judo salonu geniş bir alanı kapsıyor. İçinde 3 müsabakanın aynı anda yapılabileceği minder düzeni bulunan salon, sporcuların rahat şekilde antrenman yapmasına olanak sağlıyor. Salonun fiziki koşulları da yine sporcuların tercihinde önemli rol oynuyor.
DOĞAL ALANDA ANTRENMAN YAPMA ŞANSI
Sporcular, salon dışındaki antrenmanlarını da yine Kocaeli'nin doğal parkurlarında yapma şansını yakalıyor. Özellikle koşu ve halat çekme gibi çalışmalarda sporcular kentin yeşil ve deniziyle ön plana çıkan alanlarında antrenmanlarını gerçekleştiriyor. Bunun yanı sıra Kocaeli'nin havalimanına yakın olması da yurt dışı müsabakalarına hazırlanan takımlar için ulaşım sorununu ortadan kaldırıyor.

Son Güncelleme: 13.09.2015 12:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38