Judoculara Yunanistan’da Hafif Geldi

Türkiye’de katıldıkları bir çok turnuvada toplanmadık madalya bırakmayan Kağıtsporlu judocular bu kez Yunanistan’da kürsüden inmedi.

Judoculara Yunanistan’da Hafif Geldi

Türkiye’de katıldıkları bir çok turnuvada toplanmadık madalya bırakmayan Kağıtsporlu judocular bu kez Yunanistan’da kürsüden inmedi.

21 Ekim 2015 Çarşamba 11:00
Judoculara Yunanistan’da Hafif Geldi
Yunanistan’ın efsane Gürcü asıllı judocusu adına her yıl geleneksel olarak düzenlenen İlias İliadis  turnuvasına bu yıl 12 ülkeden toplam 460 sporcu katıldı. Yunanistan’ın Amindeo kentinde gerçekleştirilen İlias İliadis judo turnuvasına Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü ise 30 sporcuyla katıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü branş yöneticisi Fikret Yıldız nezaretinde turnuvaya, Antrenörler Galip Şentürk, Şahin Turşak, İskender Özkanoğlu, Gamze Şentürk ile katıldı.

 

MİNİKLERDE DOKUZ DERECE KAZANDI

Birbirinden çekişmeli müsabakalar sahne olan turnuvada Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu judocular, bir çok derece kazandı. Minikler kategorisinde mavi beyazlı judocular, üç birincilik, dört ikincilik, dört üçüncülük olmak üzere dokuz derece kazandı. Minikler kategorisinde Merve Azak, Hamza Akpınar,Hidayet Adıyaman birinci olurken, Seyidi Güneş, Münür Ertuğ, Aslıhan Karahan ikinci oldu. Erman Gürgen, Emre Karaduman, Arif Aranmaz ile

Berke Akbulak ise üçüncü oldu.

 

 

YILDIZLARDA ON DERECE KAZANDI

Yıldızlar kategorisinde ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu judocular, beş birincilik, dört ikicilik, iki de üçüncülük olmak üzere on bir derece kazandı. Yıldızlar kategorisinde Gülnaz Çelik, Nuri Hüseyin Çetinköz, Emirhan Karahan, Behlül Danlı, Ömer Kemal Aydın birinci oldu. Ayşenur Tunca, Müberra Güneş, Cihan Kadir Dalkılıç, Beyza Çetinköz ikinci oldu. Berzan Titiz ile Kerem Şimşek ise üçüncü oldu. Aynı turnuvada yapılan takım müsabakalarında ise Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü erkeklerde ev sahibi Yunanistan’ın ardından ikinci oldu.

Son Güncelleme: 21.10.2015 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38