Kağıtspor, Voleybol’da evinde yenilmiyor

Büyükşehir Kağıtspor Voleybol takımı 1. ligdeki şampiyonluk iddiasını sürdürüyor.  

Kağıtspor, Voleybol’da evinde yenilmiyor

Büyükşehir Kağıtspor Voleybol takımı 1. ligdeki şampiyonluk iddiasını sürdürüyor.  

27 Ocak 2020 Pazartesi 12:48
Kağıtspor, Voleybol’da evinde yenilmiyor

 

Türkiye Erkekler Voleybol 1. liginde mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor, 16. maçında İzmit Hasan Gemici Spor Salonu’nda Afyon Belediye Yüntaş ile karşılaştı. Rakibini 3-1 ile geçen mavi beyazlılar liderlik yarışını sürdürdü.

 

ÜST ÜSTE 4. GALİBİYET

Mücadelenin ilk setini 25-19 kazanan ekibimiz, 2. sette rakibine 21-25 mağlup ayrıldı. Ligin iddialı ekiplerinden olan Afyon temsilcisine karşı iddialı oyununu sürdüren temsilciniz zorlu geçen 3. setten 29-27 ile galip ayrıldı. Bu skor ile maç skorunda durumu 2-1’e getiren mavi beyazlılar son sette oyuna ağırlığını koydu ve setten 25-17 galip ayrılarak maçı da 3-1’lik skorla kazandı.

 

BALIKESİR DEPLASMANI YOLCUSU

Mavi Beyazlılar ligin 17. hafta müsabakaları kapsamında Balıkesir temsilcisi Bigadiç Belediye ile deplasmanda mücadele edecekler. 18 Ocak Cumartesi günü oynanacak müsabaka Balıkesir Bigadiç Spor salonunda saat:14.30’da oynanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38