banner28
banner23
banner36

Kağıtsporlu Karateciler Özel Turnuvaya Katıldı

Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye şampiyonası öncesi Kağıtsporlu karateciler son provasını Düzce’de gerçekleştirdi.

Kağıtsporlu Karateciler Özel Turnuvaya Katıldı

Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye şampiyonası öncesi Kağıtsporlu karateciler son provasını Düzce’de gerçekleştirdi.

02 Eylül 2015 Çarşamba 10:55
 Kağıtsporlu Karateciler Özel Turnuvaya Katıldı

 17 Eylül’de Yalova’da yapılacak olan Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye şampiyonası öncesi Kağıtsporlu karateciler son provasını hafta sonu Düzce’de gerçekleştirdi. 15 Kulüpten 180 sporcunun katılımıyla Düzce spor salonunda yapılan iller arası karate turnuvasına Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler 28 kişiyle katıldı. Kocaeli’nin yanı sıra turnuvada İstanbul, Bursa, Sakarya, Düzce Kırklareli ve Balıkesir illeri yer aldı.

 Yedi Birincilik, İki İkincilik, İki de Üçüncülük

Çekişmeli müsabakalara sahne olan turnuvada Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler, yedi birincilik, iki ikincilik, iki de üçüncülük kazandı. Gençler kategorisinde 68 kiloda İsmail Aydoğdu, 21 yaş altında 60 kiloda Eray Şamdan, Ümitler kategorisinde 70 Kiloda Enes Bulut, gençler 68 kilo kategorisinde Enes Bulut, 54 kilo ümitler ve gençler kategorilerinde Gülsen Demirtürk, 50 kilo ümitler kategorisinde Ekrem Altuner Yılmaz birinci olan isimler oldu.

 Bir çok ili geride bıraktı.

Turnuvada 21 yaş altı 68 kiloda Sinemgül Şahin ile +70 kilo ümitler kategorisinde yarışan Enes Bulut ikinci oldu. 21 yaş altında 61 kiloda yarışan Umay Tokcan ile 54 kiloda ümitler kategorisinde mücadele eden Sevcan Uçar ise üçüncü oldu. Toplam on bir madalya kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler, aldıkları derecelerle bir çok ili geride bıraktı. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara il protokolü tarafından düzenlenen törenle madalyaları verildi.

 

Son Güncelleme: 02.09.2015 10:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38