Kağıtspor’lu Karateciler Sakarya’da Esti

Büyükşehirli Karateciler Sakarya’da yapılan iller arası şampiyonada bir çok madalya kazanarak, genel klasmanda da şampiyon oldu

Kağıtspor’lu Karateciler Sakarya’da Esti

Büyükşehirli Karateciler Sakarya’da yapılan iller arası şampiyonada bir çok madalya kazanarak, genel klasmanda da şampiyon oldu

30 Mart 2015 Pazartesi 10:58
Kağıtspor’lu Karateciler Sakarya’da Esti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Karateciler, üst düzeyde olduğu kadar alt yapıda da gittiği şampiyonlarda kazandığı kupa ve madalyalarla başarısını sürdürüyor. Son yapılan Avrupa şampiyonasında Büyüklerde Tuba ve Mehmet Yakan’ın kazandığı Avrupa ikinciliğinin hemen ardından Sakarya’da yapılan iller arası şampiyonada mavi beyazlı karateciler, bir çok kategoride madalyalar kazandı. 10 İlden, 34 kulübün katıldığı şampiyonda 600 sporcu şampiyonada mücadele etti.

 

MADALYALAR GELDİ

Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor’da minikler kategorisinde tek derece 27 kiloda Serra Melis Gider’den geldi Gider şampiyon olarak altın madalya kazandı. Yıldızlar kategorisinde ise 30 kiloda Gökdeniz Akdemir, 30,30 kiloda Kadir Kaan Bekler, 56.02 kiloda Eren Gider, 43.70 kiloda   Fatma Naz Yenen, 59.42 kiloda Enes Bulut, 47.30 kiloda Ekrem Altuner Yılmaz, + 40 kiloda Sueda Özdemir altın madalya kazanarak şampiyon oldu. 38.74 kiloda Ahmet Bulut,  35.20 kiloda Berke Başaran, 47 kiloda   Sevcan Uçar gümüş madalya kazanarak ikinci oldu. 51.32 kiloda Hakan Küçük ile 35 kiloda Azra Aydın bronz madalya kazanarak üçüncü oldu.

 

GENEL KLASMANDA BİRİNCİ

        

Ümit ve Gençler kategorisinde ise 53.50 kiloda yarışan Gülsen Demirtürk ile 47.50 kg Buse Setenay Yavaş bayanlar kategorisinde altın madalya kazanarak şampiyon oldu. + 54 kiloda Rabia Şentürk    bayanlarda ikinci olurken, 65.20 kiloda  Salih Özkan Çorlu ile  68 kiloda Onur Can    üçüncü oldu. Mavi beyazlı karateciler, kazandıkları madalyalarla genel klasmanda da şampiyon oldu. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi.

Son Güncelleme: 01.04.2015 10:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38