Kandemir, Evimizde çok daha iyi oynuyoruz

Tokatspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Fahrettin Kandemir, “Her geçen gün daha da iyiye gidiyoruz. Evimizde çok daha güzel futbol oynuyoruz.”dedi.

Kandemir, Evimizde çok daha iyi oynuyoruz

Tokatspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Fahrettin Kandemir, “Her geçen gün daha da iyiye gidiyoruz. Evimizde çok daha güzel futbol oynuyoruz.”dedi.

16 Kasım 2015 Pazartesi 11:55
 Kandemir, Evimizde çok daha iyi oynuyoruz

Ligin güçlü takımlarından Tokatspor’u evinde net skorla yenerek dördüncü sıraya yükselen Kocaeli Birlikspor hedefine emin adımlarla ilerliyor. Tokatspor  galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Fahrettin Kandemir, “Her geçen gün iyiye gidiyoruz,evimizde çok daha güzel futbol oynuyoruz.”dedi. Başkan Kandemir, ”Hafta içerisinde Tuzlaspor karşılaşmasıyla iyi bir moral yakaladık. Tokatspor karşılaşmasına da bu moralle çıktık. Ligin çok güçlü bir takımıyla karşılaştık. Müsabaka boyunca rakibimize pozisyon vermeden çok net bir skorla karşılaşmayı 3-0 kazandık. “dedi.

 

FARKLI KAZANABİLİRDİK

Başkan Kandemir,” Bu sezon güçlü ve zirveye oynayan bir takım kurduk. Evimizde de çok iyi oynuyoruz. Bu maçla birlikte evimizde oynadığımız altı karşılaşmadan dört galibiyet iki beraberlik aldık. Evimizde henüz yenilmedik. Takımımız Tokatspor karşısında sahada futbolun bütün doğrularını yerine getirdi. Tokatspor karşısında kaçırdığımız net gol pozisyonlarını gole çevirmiş olsaydık, maç 5 yada 6 -0 sonuçlanabilirdi. Her geçen gün daha da iyiye gidiyoruz. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımıza inanıyorum.”dedi.

 

BU KENTİN TAKIMI

Bir basın mensubunun hafta içerisinde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Kocaeli Valisi başta olmak üzere üst düzey bürokratların kulübü ziyaret ederek tam destek sözü verdiğini hatırlatması üzerine, kulüp başkanı Fahrettin Kandemir, ” Tabi hafta içinde sayın bakanımız ve valimizin bizi ziyaret etmesi bizi çok motive etti. Futbolcularımıza güven verdi.Sayın Bakanımızın, Valimizin ve Büyükşehir Belediye başkanımızın manevi destekleri bizim için çok önemli.Kocaeli Birlikspor bu kentin takımıdır. Bu kentin başarısı için ter döken bu takıma, Kocaeli halkı er yada geç sahip çıkacaktır. Ben buna yürekten inanıyorum.”dedi.

Son Güncelleme: 16.11.2015 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38