banner28
banner23
banner36

Kandemir” Grubun bir önemi yok”

Kocaeli Birlikspor kulübü başkanı Fahrettin Kandemir, çekilen kura sonucu grubu değerlendirerek, hedefleri olan bir takım için grubun bir önemi olmadığını ifade etti.

Kandemir” Grubun bir önemi yok”

Kocaeli Birlikspor kulübü başkanı Fahrettin Kandemir, çekilen kura sonucu grubu değerlendirerek, hedefleri olan bir takım için grubun bir önemi olmadığını ifade etti.

08 Temmuz 2015 Çarşamba 10:56
 Kandemir” Grubun bir önemi yok”

Türkiye Futbol Federasyonu Riva tesislerinde çekilen kura çekiminin ardından, Kırmızı Grup’ta Manisaspor,Aydınspor 1923, Diyarbakır B.Ş.BLD.Spor, Eyüpspor, Fatih Karagümrük A.Ş, Gümüşhanespor, İnegölspor,Kartalspor, Keçiörengücü, MKE Ankaragücü,Sivas Belediyespor, Tarsus İdman Yurdu,Tepecikspor A.Ş,Tokatspor, Tuzlaspor ve Bucaspor takımlarıyla eşleşen Kocaeli Birlikspor’dan grupla ilgili ilk açıklama kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir’den geldi.

İyi Bir Kura Çektiğimize İnanıyorum

Kocaeli Birlikspor kulübü başkanı Fahrettin Kandemir yaptığı açıklamada,” Kuralar kulübümüze hayırlı olsun. İddialı takımlar için bence grubun fazla bir önemi yok. Ama geçen sezonu değerlendirirsek bizim bulunduğumuz grup diğer gruba göre daha zorluydu. Bu sene daha iyi bir kura çektiğimize ben inanıyorum. Onun için grubumuzdaki her takım bizim için önemli. Bizde 1.Lig’e çıkma yolunda bu yılda iddiamızı sürdüreceğiz. Hedefimiz geçen sene olduğu gibi bu yılda PTT 1 Lig.”dedi.

Transfer Görüşmeleri Devam Ediyor

Teknik Direktör İsmail Ertekin ile prensipte yolları ayırdıklarını belirten Kulüp başkanı Fahrettin Kandemir, resmi olarak bu hafta Ertekin ile yolları ayırdıktan sonra, görüştükleri birkaç teknik direktörden biriyle önümüzdeki hafta sözleşme imzalayacaklarını ifade etti. Transfer görüşmeleriyle de ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Kandemir kısmet olursa hafta sonuna kadar iç transferdeki görüşmelerin tamamını bitirerek, dış transfere yönelmek istiyoruz. Bayram öncesi de dış transferi bitirerek. Bayram sonrası sorunsuz bir şekilde kampımızı yapacağız.

Son Güncelleme: 08.07.2015 10:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38