Kandemir,Artık Rakiplerimiz Düşünsün

Kocaeli Birlikspor kulübü başkanı Fahrettin Kandemir, Eyüp ve Mersin karşılaşmalarını kayıpsız geçerek, Manisaspor ile şampiyonluk maçı oynayacaklarını belirtti.

Kandemir,Artık Rakiplerimiz Düşünsün

Kocaeli Birlikspor kulübü başkanı Fahrettin Kandemir, Eyüp ve Mersin karşılaşmalarını kayıpsız geçerek, Manisaspor ile şampiyonluk maçı oynayacaklarını belirtti.

08 Şubat 2016 Pazartesi 15:20
 Kandemir,Artık Rakiplerimiz Düşünsün

İnegölspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Fahrettin Kandemir, “Maç öncesi de söylemiştim bizim çıkışa ihtiyacımız var diye. İnegölspor karşılaşması da bizim açımızdan öyle bir maçtı. Çünkü İnegölspor’da son haftalarda aldığı sonuçlarla Play-Off’u hedefleyen bir takımdı. Çok kaliteli bir takımdı İnegölspor, bildiğiniz gibi İnegölspor geçtiğimiz sezon Play-Off’ta final oynadı. Karşılaşmaya iyi başladık. Bir çokta net gol pozisyonları bulduk. Uygun bir zamanda Erhan’ında büyük ustalığı sayesinde 1-0 öne geçtik karşılaşmanın ilk yarısını da bu skorla kapattık. İkinci yarı üst üste üç pozisyonu değerlendiremedik. Değerlendirmiş olsak maçın skoru çok daha farklı olurdu. Atamayana atarlar misali, birde gol yedik. Skor 1-1 oldu. Hemen akabinde de Ertuğrul gibi bir adamımızı kaybettik ve on kişi kaldık. On kişiyle takımımız maçı alacağını daha da inandı. Ve gol pozisyonları üretmeye devam etti. Bu pozisyonların birinde de penaltı yakaladı. Erhan’ın kalecinin kurtardığı penaltı şutunu ikinci vuruşuyla takımımızı yeniden öne geçirdi.  Özellikle yeni transferlerimizin ne kadar doğru olduğunu gördük. 1-1’den 10 kişiyle 2-1 maçı kazanmak kolay değil, futbolcularımızı teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Özellikle her geçen gün sayısı artan taraftarlarımıza da bu maçta verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Ankaragücü’nün mağlubiyeti ve Keçiörengücü’nün beraberliği ile bu maçı ben sekiz dokuz puan olarak görüyorum. Bizim işimiz artık maçlarımızı kazanmak olmalı. Eyüp ve Mersin karşılaşmalarını kayıpsız geçerek, Manisaspor ile orada şampiyonluk maçı oynayacağız. Biz maçlarımızı kazandığımızda artık rakiplerimiz düşünmeye başlayacak. ”dedi.

Son Güncelleme: 08.02.2016 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38