banner28
banner23
banner36

Kandıra Spor Okulları Çocukların ikinci adresi oldu

Kandıralı çocuklar 8 ayrı branşta verilen spor eğitimi ile geleceğe emin adımlarla ilerliyor

Kandıra Spor Okulları Çocukların ikinci adresi oldu

Kandıralı çocuklar 8 ayrı branşta verilen spor eğitimi ile geleceğe emin adımlarla ilerliyor

17 Nisan 2014 Perşembe 10:05
Kandıra Spor Okulları Çocukların ikinci adresi oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan ve sporu tabana yaymak amacıyla hayata geçirilen Spor Okulları 12 ilçede ve 52 spor tesisindeki faaliyetleri ile göz dolduruyor. Geleceğin sporcularının yetiştiği Spor Okulları’nın gözde merkezleri arasında yer alan Kandıra’da da faaliyetler aralıksız sürüyor.  Kandıralı çocuklar 8 ayrı branşta verilen spor eğitimi ile geleceğe emin adımlarla ilerliyor.

 

KANDIRALI ÇOCUKLARIN SPOR KEYFİ

Spor okulu faaliyetleri ilçenin merkezinde bulunan Kandıra Lisesi’nde gerçekleştiriliyor. Uzman spor eğitmenleri gözetiminde verilen spor derslerine 125 öğrenci katılıyor.  Çocuklar haftanın iki günü Kandıra Lisesi’nin spor salonunda eğlenceli atletizm, cimnastik, masa tenisi, futbol, satranç, hentbol, voleybol ve basketbol olmak üzere toplam 8 ayrı branşta eğitim alıyor.  Çocuklara ayrıca tüm bu branşların temel bilgileri öğretilerek spor kültürü edinmeleri sağlanılıyor.

 

ÇOCUKLARIN İKİNCİ EVİ

Kandıra Spor Okulu öğrencileri ise eğitim aldıkları okullarını adeta ikinci yuvaları olarak görüyor. Ekim ayından bu yana düzenli olarak Spor Okulu’na devam eden öğrencileri aileleri de teşvik ediyor. Çocuklarını Kandıra Lisesi Ali Şükrü Pisteloğlu Spor Salonu getiren veliler, ücretsiz spor eğitiminin çocuklarının hayatına yönelik olumlu katkısından dolayı Büyükşehir’e teşekkür etti. Veliler, spor okulunun çocuklarının derslerine olumlu katkı getirdiğini ve bu durumun okul öğretmenleri tarafından da kendilerine iletildiğini kaydetti.

 

SPOR OKULLARI HER YERDE

Spor okulları Kandıra ilçesinin yanı sıra İzmit, Derince, Gölcük, Kartepe, Başiskele, Karamürsel, Körfez, Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’ndaki spor tesislerinde sürüyor.

 

PROJE ORTAKLARI

Spor Okulları faaliyetlerini; Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile birlikte yürütüyor.

Son Güncelleme: 17.04.2014 10:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38