Kartepe Kış Spor Okulları Kasım Ayında Start Alacak

Kartepe Belediyesi Kasım ayında start vereceği kış spor okulları için hazırlıklarını başlattı.

Kartepe Kış Spor Okulları Kasım Ayında Start Alacak

Kartepe Belediyesi Kasım ayında start vereceği kış spor okulları için hazırlıklarını başlattı.

08 Ekim 2015 Perşembe 14:57
 Kartepe Kış Spor Okulları Kasım Ayında Start Alacak

 Kartepe’nin gençlerini sporla buluşturmak amacıyla 7 farklı branşta ilçe genelinde düzenlenecek kış spor okulları için 15 Ekim 2015 tarihinden itibaren kayıtlar alınmaya başlanacak.

Her geçen yıl ilginin arttığı Kartepe Belediyesi Spor Okullarına bu yılda yoğun talep olması bekleniyor. Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü spor birimi tarafından Kasım ayında start verilecek kış spor okulları için kayıtlar da 15 Ekim tarihinden itibaren alınmaya başlayacak. Konusunda eğitimli 14 uzman nezaretinde 12 tesiste futbol, basketbol, güreş, kayak, halk oyunları, hentbol ve karate branşlarında eğitim verilecek.

Ücretsiz olarak Kartepe Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilecek spor okulları ile Kartepeli gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak istediklerini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kartepe’nin gençlerine spor yaptırarak onların enerjilerini daha yararlı faaliyetlerde atmalarını sağlamak, sokaklardan kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spor yapmaya heveslendirmek istedik. Geçtiğimiz dönemlerde açtığımız yaz ve kış spor okullarına gösterilen ilgi bizlerin bu tür etkinlikleri devam ettirmemizde etkili olmaktadır. Gençlerimiz spor yaparak sosyalleştiği gibi paylaşmayı, kazanmayı ve kaybetmeyi de öğrenmektedir. Spor yapan kişinin ahlak ve karakter gelişimi de daha düzgün olacağından belediye olarak buna katkı vermeye devam etmek için spor okullarımıza tüm çocuklarımızın katılmasını beklemekteyiz” dedi.

Son Güncelleme: 09.10.2015 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38