banner28
banner23
banner36

Kılıç,"Şampiyonluk İki takım arasında geçer."

Geçtiğimiz sezon Kocaeli Birlikspor’u çalıştıran, Ankaragücü’nün tecrübeli teknik adamı Kemal Kılıç, şampiyonluk yarışının eski ve yeni takımları arasında geçeceğini söyledi.

Kılıç,"Şampiyonluk İki takım arasında geçer."

Geçtiğimiz sezon Kocaeli Birlikspor’u çalıştıran, Ankaragücü’nün tecrübeli teknik adamı Kemal Kılıç, şampiyonluk yarışının eski ve yeni takımları arasında geçeceğini söyledi.

08 Aralık 2015 Salı 14:02
 Kılıç,

Geçtiğimiz sezon devre arası Kocaeli Birlikspor'la yollarını ayıran Ankaragücü'nün tecrübeli teknik adamı Kemal Kılıç, karşılaşma sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Kocaeli Birlikspor gibi güçlü bir rakibi 2-0 yendikleri için mutlu olduklarını ifade eden Kemal Kılıç ,"Kocaeli Birlikspor gibi çok güçlü ve formada olan bir takımı yendik. Ankaragücü olarak liderliği aldıktan sonra çok puanlar kaybettik. Kocaeli Birlikspor galibiyetiyle bir az olsun bunları telafi etmiş olduk. Şampiyonluğun favorileri takımını yenmek, bizim açımızdan gerçekten sevindirici oldu. Beklediğimizden de rahat bir galibiyet elde ettik. Bizim ligde en çekindiğimiz rakip Kocaeli Birlikspor’du. Çoğu futbolcuyu yakından tanıyorum. Bu sezon çok iyi transferler yaptı. Son haftalardaki formu zaten ortadaydı. 


GÖNLÜM İKİ TAKIMIN ÇIKMASINDAN YANA

Tabi iki takımın şampiyon olarak ligden çıkma imkanı yok. Ama gönlüm birinin şampiyonlukla birinin de Play-Off tan çıkmasından yana. Umarım iki takımda bir üst lige çıkar. Bana göre Manisaspor  yarışı sürdüremeyecek. Ya Kocaeli Birlikspor yada Ankaragücü şampiyonluğu göğüsleyen takım olacak. Maç öncesi futbolcularımın bana gelip bana sarılması beni duygulandırdı .Tabii futbolun içinde olan şeyler. Takımım adına sevindim. Kocaeli Birlikspor adına ise üzüldüm.”dedi.  

Son Güncelleme: 08.12.2015 14:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38