banner28
banner23
banner36

Kocaeli Birlikspor, Demirspor Hazırlıklarına Başladı

Kocaeli Birlikspor, Ankara Demirspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Kocaeli Birlikspor, Demirspor Hazırlıklarına Başladı

Kocaeli Birlikspor, Ankara Demirspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

21 Ekim 2015 Çarşamba 11:30
 Kocaeli Birlikspor, Demirspor Hazırlıklarına Başladı

Lider Manisaspor'u evinde 3-0 skorla yenerek ikinci sıraya yerleşen Kocaeli Birlikspor, bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Ankara Demirspor karşılaşmasının hazırlıklarına yaptığı idmanla başladı. Teknik direktör İsmet Taşdemir nezaretinde çalışmalarını sürdüren Kocaeli Birlikspor'da hafif sakatlıkları bulunan Recep Yılmaz ile Raif Uzuner, takımdan ayrı düz koşu gerçekleştirdi. İki ayrı grup halinde çalışan yeşil siyahlılar, taktik ve teknik ağırlıklı performans çalışması yaptı. 


ANKARA DEMİRSPOR MAÇI ÖNEMLİ

Bir grup istasyonlarda çalışırken, diğer grup ise aralıklı koşular gerçekleştirdi. Daha sonra çift kale oynayan futbolcuların Manisaspor galibiyetiyle idmanda neşeli oldukları gözlendi. İdman öncesi futbolcularla yaklaşık on beş dakika görüşme yapan Teknik Direktör İsmet Taşdemir, futbolcuları bu hafta oynanacak olan Ankara Demirspor karşılaşmasının önemini değindi. 

 

DOĞRU İŞLER YAPMIŞIZ

İdman sonrası açıklamalarda bulunan Kocaeli Birlikspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, "Bu hafta önemli bir galibiyet aldık. Zirve yarışı açısından kazanmamız gereken bir maçtı. Manisaspor karşısında çok güzel bir oyun sergiledik. Ligde en iyi oynadığımız maçtı diyebilirim. Bundan öncede söylemiştim. Bu takımın kurulmasında söz sahibi olan kişi benim. Yönetimimiz sezon öncesi ne dediysek yaptı. Başarısızlıkta suçlu varsa benim. Ama Manisaspor karşısında da gördük ki doğru işler yapmışız. Bizim sadece zamana ihtiyacımız vardı. Bu zamanda bizim her geçen gün lehimize işliyor. ”dedi.

 

BU OYUNU SÜRDÜRMEMİZ LAZIM

Teknik direktör İsmet Taşdemir, Manisaspor galibiyetiyle bir basamak daha üste çıktıklarını belirterek,  “Yürekleriyle oynayan futbolcu kardeşlerimizi bu güzel galibiyetin ardından tebrik ediyorum. Bu oyunu sergilememiz durumumuzda Ankara Demirspor karşısında da puan yada puanlar almamız söz konusu. Önümüzde üst üste üç deplasman maçı bulunuyor. Bu maçlardan da puanlar alarak zirve yarışını sürdürmek istiyoruz. Takımımız bunu başara bilecek güçte. "dedi. 

Son Güncelleme: 21.10.2015 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38