banner28

Kocaeli Birlikspor’a İki transfer

Kocaeli Birlikspor, Bandırmaspor’dan stoper Cenk Kaplan ile, Göztepe’den orta saha oyuncusu Ertuğrul Arslan’ı renklerine bağladı.

Kocaeli Birlikspor’a İki transfer

Kocaeli Birlikspor, Bandırmaspor’dan stoper Cenk Kaplan ile, Göztepe’den orta saha oyuncusu Ertuğrul Arslan’ı renklerine bağladı.

07 Ocak 2016 Perşembe 11:36
 Kocaeli Birlikspor’a İki transfer

Devre arası hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Kocaeli Birlikspor, iki yeni transfer yaptı. Sezon başında renklerine bağladığı Umut Kaya ve Necdet Kaba ile yollarını ayıran Kocaeli Birlikspor, kadrosunu iki yeni ismi daha kattı. Birlikspor 2.Lig beyaz grupta mücadele eden Badırmaspor’un tecrübeli stoperi Ertuğrul Arslan ile PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepespor’un orta saha oyuncusu Cenk Kaplan’ı devre arası transfer etti. Kocaeli Birlikspor ile bir yıllığına sözleşme yapan iki futbolcu Kocaeli Birlikspor’a gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade etti. İki futbolcu takımla birlikte Antalya’daki kampa katıldı.

 

ERTUĞRUL ARLSAN

1980 doğumlu olan ve Kayserispor altyapısında futbola başlayan orta saha futbolcusu Ertuğrul Arslan, Sivasspor, Bursaspor, Elazığspor, Konyaspor, Balıkesirspor, Göztepespor formaları giyidi. Bu sezon PTT 1.Lig’inde altı maçta sahaya çıkan Arslan, Göztepe forması altında kendine yeterince fazla şans bulamadı.


CENK KAPLAN

1991 yılında Bayrampaşaspor’da futbola başlayan Cenk Kaplan, 2013 yılında Bandırmaspor’a transfer oldu. BU sezon Bandırmaspor’da ligde sekiz, kupada ise iki olmak üzere on maçta forma yakalayan Kaplan, kupada ve ligde birer gol kaydetti.

Son Güncelleme: 07.01.2016 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38