banner28
banner23
banner36

Kocaeli Birlikspor'da Hedef "Devreyi kayıpsız bitirmek"

Kocaeli Birlikspor, Aydınspor ile Bucaspor karşılaşmalarını kazanarak ikici yarıya rahat girmek istiyor.

Kocaeli Birlikspor'da Hedef "Devreyi kayıpsız bitirmek"

Kocaeli Birlikspor, Aydınspor ile Bucaspor karşılaşmalarını kazanarak ikici yarıya rahat girmek istiyor.

10 Aralık 2015 Perşembe 12:56
 Kocaeli Birlikspor'da Hedef
Bu sezon PTT 1.Ligi hedefleyen ve ligde üçüncü sırada yer alan Kocaeli Birlikspor, devre arasına iki maç kala,ligi kayıpsız bitirmek istiyor. Yedi hafta aradan sonra Ankaragücü karşısında mağlubiyetle tanışan yeşil siyahlılar Aydınspor ile Bucaspor karşılaşmalarını kazanarak ikici yarıya rahat girmek istiyor. Pazar günü evinde ilk olarak Aydınspor'u konuk edecek olan yeşil siyahlılar kendi seyircisi önünde  bu maçı kazanarak moral bulmak istiyor. 

Alparslan Türkeş stadında hazırlıklarını sürdüren Kocaeli Birliksporlu futbolcularda sakatlığı devam eden Recep Yılmaz idmana katılmazken, sol dizinde ödem oluşan kaptan Turgay Gölbaşı ise yürüyüş gerçekleştirdi. Gribal enfeksiyon kapan Uğur Işıkal ise takımdan ayrı çalışarak düz koşu yaptı. Daha sonra yardımcı antrenör İrem Özdemir nezaretinde aerobik hareketleri yapan futbolcular, yirmi dakikalık koşu gerçekleştirdi. 
Son Güncelleme: 10.12.2015 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38