Kocaeli finale koşuyor

Anadolu Yıldızlar Ligi Kocaeli Cimnastik Müsabakaları Büyükşehir’in gözde tesisinde gerçekleştirildi

Kocaeli finale koşuyor

Anadolu Yıldızlar Ligi Kocaeli Cimnastik Müsabakaları Büyükşehir’in gözde tesisinde gerçekleştirildi

18 Mart 2015 Çarşamba 09:41
Kocaeli finale koşuyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Projesi, Türkiye’nin yıldız adaylarını buluşturmaya devam ediyor. Atletizm, Basketbol, Badminton, Masa Tenisi, Tekvando, Cimnastik, Hentbol, Voleybol, Judo, Karate ve Yüzme branşlarında 81 ilden sporcuların katılımıyla süren ANALİG Projesi’nin Jimnastik grup müsabakaları geçtiğimiz hafta Kocaeli’nde yapıldı. Müsabakalara Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’de eşine az rastlanır tesislerinden olan Sanayi Mahallesi’ndeki Vinsan Cimnastik Salonu evsahipliği yaptı. İki gün süren müsabakaların sonucunda Kocaeli minik erkek ve minik bayanlarda üçüncülüğü elde ederek, Nisan ayında Sakarya’da yapılacak final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

 10 İL KATILDI

Anadolu Yıldızları Ligi Cimnastik Müsabakalarına, Aydın, Muğla, Uşak  Denizli. Çanakkale, Kırklareli, İzmir, Bursa, Kocaelive Kütahya’dan toplam 62 sporcu katıldı. Müsabakalar minik erkek ve bayanlar kategorisinde gerçekleştirildi. Müsabakalarda, minik bayanlarda 10 ilden 40, minik erkeklerde ise 6 ilden 22 sporcu yer aldı. İki gün süren müsabakaların sonucunda erkeklerde Bursa birinci, İzmir ikinci, Kocaeli üçüncü olurken bayanlarda; İzmir birinci, Bursa ikinci, Kocaeli ise üçüncülüğü elde etti. Müsabakaların sonunda tüm katılımcılara düzenlen törenle katılım belgeleri verildi.

 KOCAELİ FİNALDE

Kocaeli müsabakalarında ilk üçe giren takımlar Nisan ayında Sakarya’da yapılacak finale gitmeye hak kazandı. Bu çerçevede Kocaeli takımı, Sakarya’daki finallerde ilimizi temsil edecek.

 BÜYÜKŞEHİR’İN TESİSİNE TAM NOT

Müsabakaya katılan il temsilcileri ve sporcular, müsabakaların gerçekleştirildiği Büyükşehir Belediyesi’ne ait Cimnastik Salonu’na adeta hayran kaldı. Aerobik Cimnastik Teknik Kurul Başkanı Kocaeli İl Temsilcisi Özlem Yenigün, tesisin Cimnastik Sporu için önemli bir şans olduğunu söyledi. Tesisin, Türkiye’nin sayılı salonları arasında yer aldığını kaydeden Yenigün, cimnastik sporu için gerekli olan tüm malzemelerin tesiste bulunmasının da kendileri için büyük önem taşıdığını kaydetti.

 KOCAELİLİ CİMNASTİKÇİLER ÇOK ŞANSLI

Müsabakaya katılan sporcular ise aynı kalitedeki bir tesisin kendi illerinde olmasını dilediklerin kaydederek, “Kocaelili sporcular böyle bir tesise sahip oldukları için çok şanslı” yorumunu yaptı.

 GENÇLİK HİZMETLERİNE TEŞEKKÜR

Öte yandan Jimnastik Teknik Kurul Başkanı Kocaeli İl Temsilcisi Özlem Yenigün, iki gün boyunca gerçekleştirilen müsabakalarda kendilerine destek veren Kocaeli Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Muzaffer Çintimar ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

 

Son Güncelleme: 18.03.2015 09:42
Anahtar Kelimeler:
Kocaeli Finale Koşuyor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38