banner28
banner23
banner36

Kocaelili judocular finalde

Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu judoculardan oluşan Kocaeli karması, Anadolu Yıldızlar Ligi’nde bay ve bayanlarda finale kalmayı başardı

Kocaelili judocular finalde

Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu judoculardan oluşan Kocaeli karması, Anadolu Yıldızlar Ligi’nde bay ve bayanlarda finale kalmayı başardı

12 Mart 2014 Çarşamba 13:57
Kocaelili judocular finalde
 Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, sporcu kazandırılması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması gibi hedefler doğrultusunda oluşturulan Anadolu Yıldızlar Ligi, yarı final müsabakalarıyla devam etti.

 

191 JUDOCU KATILDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü’nün himayesinde hayata geçirilen Anadolu liginde, yarı final etabı da dört ildeki müsabakalarla sona erdi. İkinci etap maçlarına Kocaeli, Isparta, Çorum ve Elazığ ev sahipliği yaptı. Kocaeli’de yapılan müsabakalarda 100 erkek, 91 kız olmak üzere toplam 191 judocu mindere çıktı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü sporcularından oluşan Kocaeli karması, erkeklerde takım halinde şampiyon olurken, bayanlar ise takım halinde üçüncü oldu.

 

FİNAL MAÇLARI SAMSUN’DA

Kocaeli karması 21-23 Nisan tarihleri arasında Samsun’da yapılacak final müsabakalarına katılma hakkını elde etti. Anadolu Yıldızlar Ligi yarı final müsabakaları sonucunda 34 kiloda Kadir Cihan Dalkiliç, 38 kiloda Berzan Titiz, 46 kiloda Hasan Taşkın, 60 kiloda Ümit Özdemir, +60 kiloda Ömer Aydın şampiyon oldu. 50 kiloda Behlül Danlı ve 55 kiloda Turan Karasoy üçüncü oldu. Bayanlarda 32 kiloda Songül Ayyıldız şampiyon, Melike Özlek üçüncü, 40 kiloda Beyza Çetinkoz şampiyon, Beyza Özdemir ise ikinci oldu.

 

Son Güncelleme: 12.03.2014 13:58
Anahtar Kelimeler:
KocaeliliJudocularFinalde
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38