banner28
banner23
banner36

Konyaspor Güçlü bir takım

Kupada Konyaspor ile eşleşen Kocaeli Birlikspor', rakibinin güçlü olduğunu ancak sürpriz yapabilecekleri sinyallerini verdi.

Konyaspor Güçlü bir takım

Kupada Konyaspor ile eşleşen Kocaeli Birlikspor', rakibinin güçlü olduğunu ancak sürpriz yapabilecekleri sinyallerini verdi.

23 Ekim 2015 Cuma 11:32
 Konyaspor Güçlü bir takım

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turunda Torku Konyaspor ile eşleşen Kocaeli Birlikspor'da Teknik direktör İsmet Taşdemir ile kulüp başkanı Fahrettin Kandemir zor bir kura çektiklerini dile getirdi. İlk turda Düzcespor'u penaltılar sonucu eleyen Kocaeli Birlikspor Ziraat Türkiye kupasında ikinci turunda ise zorlu bir rakiple eşleşti. Torku Konyaspor ile eşleşen Kocaeli Birlikspor'da kuranın yankıları ses getirdi. Kocaeli Birlikspor kulübü başkanı Fahrettin Kandemir, güçlü bir takımla eşleştiklerini ifade etti. Kandemir,"Kupada zor bir takımla eşleştik Konyaspor Süper ligin iyi takımlarından biri. İşimiz zor olsa da futbolcularımıza güveniyoruz. Bizim takımımız iyi takımlara karşı güzel oynuyor. Sürpriz yapabiliriz."dedi. Teknik direktör İsmet Taşdemir ise," Zor bir rakiple eşleştik. Önümüzde bir ay var. Bir ay uzun bir zaman. Konyaspor gibi güçlü bir rakip karşısında elimizden geleni yapacağız. Keyifli bir maç olacağından eminim."dedi.  


Son Güncelleme: 23.10.2015 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38