Maraş’tan da, İki Türkiye Şampiyonu Çıktı

Büyükşehir Belediyespor’lu atıcılar başarıya doymuyor

Maraş’tan da, İki Türkiye Şampiyonu Çıktı

Büyükşehir Belediyespor’lu atıcılar başarıya doymuyor

23 Eylül 2014 Salı 10:42
Maraş’tan da, İki Türkiye Şampiyonu Çıktı
 Geçtiğimiz günlerde İspanya’da yapılan Dünya Gençler Trap şampiyonasında Dünya üçüncüsü olan Serdağ Saadet Kandıra’nın hemen ardından Büyükşehir Belediyespor’dan, yeni Türkiye şampiyonlukları Kahraman Maraş’tan geldi. Bu yıl Atıcılık branşında, alt yapıdaki sporcuların dereceleriyle altın çağını yaşayan Kocaeli Büyükşehir Belediyespor, adeta başarıya doymuyor.
120 SPORCU KATILDI
30 ilden, yaklaşık 120 sporcunun katımlıyla Kahraman Maraş’ta yapılan Türkiye Trap Atıcılık Kulüplerarası Şampiyonasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu iki genç atıcı, başarılı atışlarıyla altın madalya kazanarak Türkiye şampiyonu oldu. Genç bayanlar, genç erkekler ve büyük erkekler kategorilerinde yapılan şampiyonaya Antrenör Ali Emre Güray nezaretinde altı sporcuyla katılan mavi beyazlı atıcılar, hedefi on ikiden vurdu.
BAŞARI, 246’YA YÜKSELDİ
Genç Erkeklerde kategorisinde yarışan Murat İlbilgi ile genç bayanlarda yarışan Gizem Çavuş altın madalya kazanarak Türkiye şampiyonu oldu. Mavi beyazlı atıcılar, kazandıkları iki şampiyonluğun ardından bu yılki madalya sayısını sekiz’e, kulüp genel derecesini ise 246’ya yükseltti. Müsabakaların ardından branş sorumlusu Muhammed Feyzi Karabıyık, genç sporcuları tebrik etti. Karabıyık, “Alt yapıda kazandığımız bu başarılar, önümüzdeki yıllar için iyi yolda olduğumuzun bir habercisidir. Genç arkadaşımı ve antrenörümüzü, canı gönülden kutluyorum.”dedi. 
Son Güncelleme: 23.09.2014 10:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38