Mavi Beyazlı Boksörler, Türkiye İkincisi Oldu

21 kulübün katıldığı Boks Şampiyonasında, Büyükşehirli boksörler Türkiye ikincisi oldu

Mavi Beyazlı Boksörler, Türkiye İkincisi Oldu

21 kulübün katıldığı Boks Şampiyonasında, Büyükşehirli boksörler Türkiye ikincisi oldu

16 Aralık 2014 Salı 10:20
Mavi Beyazlı Boksörler, Türkiye İkincisi Oldu
 21 kulübün katıldığı Kulüplerarası Boks Şampiyonasında, Kocaeli Büyükşehirli Boksörler, Fenerbahçe’nin ardından Türkiye ikincisi oldu. Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyona Sarıyer Spor Salonunda yapıldı. Şampiyonaya 21 takımdan, 138 boksör katılırken, eleme ve takım puanlarının baz alınarak yapıldığı şampiyona beş gün sürdü.

 

FENERBAHÇE’NİN ARDINDAN

Şampiyonada Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu boksörler, iki şampiyonluk, iki ikincilik, ikide üçüncülük kazanarak takımlar düzeyinde Türkiye ikincisi olmayı başardı. 56 kiloda Selçuk Eker ile 75 kiloda Burhan Akçay Türkiye şampiyonu oldu. 49 kiloda Talha Aktürkoğlu ile 64 kiloda Emirhan Yıldız Türkiye ikincisi olan isimler oldu. 60 kiloda Mehmet Topçakan ile 91 kiloda Muhammed Bulut Türkiye üçüncüsü oldu.

  

ALTI DERECE KAZANDI

Dokuz boksörle turnuvaya katılan mavi beyazlı boksörler, altı Türkiye derecesi kazanarak büyük bir başarı daha kazandı. Müsabakalar sonrasında Türkiye ikincilik kupasını Federasyon yöneticileri verdi. Türkiye ikinciliği ile ilgili açıklamalarda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Boks branş sorumlu yöneticisi Ömer İslamoğlu,” Sporcularımızı ve antrenörlerimizi bu başarılarından dolayı tebrik diyorum. Önümüzdeki hafta İskenderun’da yapılacak olan ferdi Türkiye Boks şampiyonası öncesi bizim açımızdan büyük bir moral olmuş oldu. Boksta başarılarımız Türkiye ve uluslar arası düzeyde devam edecektir. ”dedi.

Son Güncelleme: 17.12.2014 17:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38