Milli Takıma giden yol Kocaeli'nden geçiyor

18 yaş altı Milli Takım Buz Hokeyi aday sporcu seçmeleri Büyükşehir'in Olimpik Buz Sporları Tesisinde yapılıyor

Milli Takıma giden yol Kocaeli'nden geçiyor

18 yaş altı Milli Takım Buz Hokeyi aday sporcu seçmeleri Büyükşehir'in Olimpik Buz Sporları Tesisinde yapılıyor

23 Ağustos 2015 Pazar 11:36
Milli Takıma giden yol Kocaeli'nden geçiyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Kocaeli'nin yanı sıra ülkenin de en gözde tesisleri arasında yer alan Olimpik Buz Sporları Tesisi, Buz Hokeyi Federasyonu'nun 18 yaş altı Milli Takım Buz Hokeyi aday sporcu seçmelerine evsahipliği yapıyor.
MİLLİ TAKIMA GİDEN YOL
18 yaş altı erkekler Milli Takımlar Antrenörü ABD'li Keith McAdams gözetiminde gerçekleştirilen seçmelere 36 sporcu katıldı. Seçmeler sonucunda 20 sporcu Milli Takıma girmeye hak kazanacak. Olimpik Buz Sporları Tesisindeki seçmelerin ardından burada seçilecek olan sporcular ikinci kamp için Erzurum'a gidecek. 18 yaş altı erkekler Buz Hokeyi Milli Takımı, gelecek yıl mart ayında Bulgaristan'da gerçekleştirilecek,  Uluslararası Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek.
KAĞITSPOR'DAN 7 SPORCU KATILIYOR
18 yaş altı Milli Takım Buz Hokeyi aday sporcu seçmelerine Kağıtspor Kulübü'nden de 7 sporcu katılıyor. Elemelerde Kağıtsporlu sporcular, Eren Demirtürk, Mert Eminçe, Taylan Berke Anlar, Ali Hakan Özbil, Muhammet Emin Şimşek, Can Kurt, Batuhan Dursun, başarıyla göz dolduruyor. Sporcuların Milli Takıma seçilebilmek için tüm hünerlerini ortaya koyduğu seçmeleri, Buz Hokeyi Federasyonu temsilcileri de yakından takip ediyor.
KOCAELİ BUZUN PARLAYAN YILDIZI
Büyükşehir Belediyesi'nin Olimpik Buz Sporları Tesisi, yıllardır Kocaeli'nin yanı sıra Türk Buz Pateni ve Buz Hokeyi camiasının da parlayan yıldızı olmayı sürdürüyor. Tesis, bugüne kadar birçok uluslararası organizasyonda, Türkiye adına yabancı ülke takımlarına evsahipliği yaptı. Bunun yanı sıra Türk Milli Takım da sık sık bu tesiste kampa girerek önemli mücadelelere Kocaeli'nde hazırlandı. Tesisin bu denli gözde olmasının nedeni ise İstanbul'a yakın olmasının yanı sıra, içinde bulundurduğu olumlu şartlarda yatıyor. Zira Olimpik Buz Sporları Tesisi'nin teknik ve bakım çalışmaları titizlikle yürütülüyor. Buzun bakımının yanı sıra tesisin diğer iç ve dış bakım çalışmaları yetkililer tarafından sürekli kontrol ediliyor. 

Son Güncelleme: 23.08.2015 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38