Motokrosçuların Kartepe Showu

Geleneksel 6. Kartepe Motokros ve Enduro Festivali 29-30 Ağustos tarihlerinde Kartepe Eğreltidüzü Yaylası’ndaki Motokros ve Enduro Parkuru’nda yapıldı.

Motokrosçuların Kartepe Showu

Geleneksel 6. Kartepe Motokros ve Enduro Festivali 29-30 Ağustos tarihlerinde Kartepe Eğreltidüzü Yaylası’ndaki Motokros ve Enduro Parkuru’nda yapıldı.

01 Eylül 2015 Salı 12:08
 Motokrosçuların Kartepe Showu
Kartepe Belediyesi ve Kartepe Motosiklet kulübünün ortaklaşa düzenlediği festivale ilgi yoğun oldu. Komşu ülke Bulgaristan’ın yanı sıra ülkemizden de 16 farklı ilden 86 yarışçı şampiyonluk mücadelesi verdi.
Hafta sonu Kartepe’nin zirvesinde adrenalin tutkunlarını buluşturan 6. Kartepe Motokros ve Enduro Festivali hem sporcu hem de izleyicilerin ilgisi ile bu spor dalına duyulan özlemi bir nebze olsa da dindirmeye yetti. 28 Ağustos Perşembe gününden itibaren Kartepe’ye gelen motorseverler organizasyon sonrası ilçeden güzel anılarla ayrıldılar. Muhteşem doğası ve büyüleyici renklere sahip ilçeye hayran kalan motor tutkunları motokros ve enduro parkuru sayesinde festivali çıplak gözle çok net bir şekilde izleme imkanı buldular.
Organizasyonu ile izleyici ve yarışçılardan tam not olan festival Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in verdiği start ardından başlayan yarışlar nefesleri kesti. 2 gün süren festivalde 9 ayrı kategoride dereceye giren yarışmacılar ödüllerini ilçe protokolünün elinden aldı. Kartepe Motosiklet Kulüp Başkanı Mevlüt Kolay, uluslararası düzeyde bir organizasyon olabilmesi için 16 gün boyunca hazırlandıklarını belirterek, “Sayın başkanım Hüseyin Üzülmez’in destekleri ile ilçemizde böylesi bir festivali muhteşem bir parkurda yapmanın mutluluğunu ve gururunu hep birlikte yaşadık. Emeği geçen Başkanımız Üzülmez ve ekibine teşekkür ederim” dedi.
Avrupa şampiyonu Şhevki Şhevkiev de ilçede görmekten mutluluk duyduklarını belirten Başkan Hüseyin Üzülmez de, “Doğa sporlarına uygun parkurları ile spor turizmine de katkı veren farklı branşlarda böylesi spor organizasyonlarının devamını gerçekleştirme hedefindeyiz. Yarışmacılarımız sayesinde festivale gelen konuklarımızda keyifli bir hafta sonu yaşadılar” dedi. Türkiye’deki tek ödüllü motokros yarışı olan Kartepe Motokros ve Enduro Festivali’nde klasmanlarında dereceye giren başarılı sporcular ise şöyle; 
Mx class a                                  Mx  class b                        mx1                                        mx2
1-Şhevki  Şhevkiev              1-Mustafa Çetin            1-Nurdoğan  Kuzu         1-Eray Esentürk
2-Batuhan  Demiryol          2-Batıkan Ulu                2-Murat Erşahin             2-Berkay Demir
3-Ulukan Ulu                       3- Adil Başer                  3-Rafet  Karakuş             3-Mehmetcan Çelik
    
      Mx                                           mx  veteran                  mx85 minikler                     mx65 minikler
1-Uğur Baltacı                       1-Fırat Şahin                    1-Hamza Zengin               1-Murathan Çetin
2-Burak Boyueğmez             2-Okan  Kirazoğlu           2-Murathan Çetin           2-Barbaros Serim
3-Emre Özkan                       3-Bahattin Sadık             3-Batuhan Demir             3-Kadir Erbay
 
Mx Atv
1-Volkan Özgür
2-Yasin Cihangir
3-Erdal Demiryol

Son Güncelleme: 02.09.2015 13:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38