banner28
banner23
banner36

Özel sporcular engel tanımadı

Büyükşehir Kağıtspor’un özel sporcuları katıldıkları şampiyonadan başarılar ile döndüler.  

Özel sporcular engel tanımadı

Büyükşehir Kağıtspor’un özel sporcuları katıldıkları şampiyonadan başarılar ile döndüler.  

12 Ağustos 2021 Perşembe 09:47
Özel sporcular engel tanımadı

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un engel tanımayan başarılı sporcuları Halter ve Taekwondo branşlarında düzenlenen şampiyonlardan başarılar ile döndüler.

 

TAEKWONDO’ DA BİR GÜMÜŞ BİR BRONZ

Ankara'da yapılan para taekwondo milli takım seçmesinde mücadele eden Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu sporculardan başarılı mücadeleler yaptı. Mavi beyazlı sporculardan Gülsün Demiral 2. ,  Ayşe Dudu Karatay 3. olarak kürsüde yer aldı. Sporcular elde ettikleri bu başarı ile ilerleyen günlerde düzenlenecek olan Para Taekwondo milli takım seçmeleri 2. ayağına katılmaya hak kazandı.

 

HALTERCİLER TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Adana’da Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu tarafından düzenlenen Bedensel Engelli Halter Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Büyükşehir Kağıtspor’lu sporculardan Tolga Işık 72 kilogramda 155 kg kaldırarak şampiyon oldu ve kürsünün en üst basamağında yer aldı. Şampiyonada mücadele eden bir diğer mavi beyazlı sporcu Oğuzhan Taha Özler ise 59 kilogramda 62 kg kaldırdı ve 3. olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38