Özel Sporcular, Hayata Masa Tenisi ile Tutunuyor

Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü Engelli Masa Tenisi, çalışmalarını SEKASEM’de sürdürüyor

Özel Sporcular, Hayata Masa Tenisi ile Tutunuyor

Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü Engelli Masa Tenisi, çalışmalarını SEKASEM’de sürdürüyor

11 Aralık 2014 Perşembe 10:20
Özel Sporcular, Hayata Masa Tenisi ile Tutunuyor
 Bütün spor salonlarında engellilere ücretsiz olarak spor yaptıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, özellikle yüzme, mücadele sporları ve açık alan sporları olmak üzere her engel grubuna yönelik pek çok branşta Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü üzerinden de faaliyetlerini sürdürüyor.Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü Engelli Masa Tenisinde de faaliyetini sürdürüyor. 18 sporcudan oluşan Özel sporcular, Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor. Seka Sporcu Eğitim Merkezi Masa Tenisi salonunda antrenör Yasemin Gökçelik nezaretinde çalışmalarını sürdüren özel sporcular, haftanın belirli günlerinde antrenman yapıyor.

 

KAPILARIMIZ SONUNA KADAR AÇIK

Antrenör Yasemin Gökçelik, ”Engelliler, bugüne kadar ihmal edilen kesim oldu. Onları topluma kazandırmak için çalışmalar yapıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu bu konuda bizlere gerekli desteği veriyor. Engellilerimiz için Engellerine rağmen azmedip çok çalışan ve hayata masa tenisiyle tutunan sporcularımız bulunuyor. Kulübümüzde spor yapan çocuklarımız gibi, dışarıda aile baskısı nedeniyle evden çıkarılmayan, birçok kardeşimiz bulunuyor. Buradan ailelerimize sesleniyoruz. Çocuklarınızı mutlaka spor yaptırtın. Kulübümüzün kapıları sonuna kadar açıktır. Bizlere müracaat etmeniz yeterli olacaktır. ”dedi.

Son Güncelleme: 11.12.2014 10:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38