Özel Sporcuların Masa Tenisi Sevgisi

Kağıtspor kulübü özel sporcuların da, spor yapmaları konusunda büyük destek oluyor.

Özel Sporcuların Masa Tenisi Sevgisi

Kağıtspor kulübü özel sporcuların da, spor yapmaları konusunda büyük destek oluyor.

09 Temmuz 2015 Perşembe 11:20
 Özel Sporcuların Masa Tenisi Sevgisi

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü sportif faaliyetlerin dışında özel sporcularında spor yapmaları konusunda önemli ölçüde destek oluyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü, zihinsel engelli çocukları oldukları gibi kabul ederek, yaşıtları gibi spor yapmalarını sağlamak, hem kendilerinin hem de ailelerinin yaşamlarını zorlaştıran  davranışlarını spor sayesinde beceriye dönüştürmek, sporun vereceği özgüven, kontrol duygusu, kararlılık,  ile hayattan zevk alan kişiler olabilmelerini sağlamak amacıyla bünyesinde bulundurduğu branşlarda spor yaptırtıyor.

 ÇOCUKLAR GELİŞİM GÖSTERİYOR

Bu kapsamda down sendromlu öğrenciler Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Masa Tenisi branşında haftanın iki günü SEKASEM’de masa tenisi oynama imkanı buluyor. Büyükşehir Kağıtspor antrenörü Yasemin Gökçelik nezaretinde idmanlara katılan özel sporcular, özel yeteneklerini spor yaparak sergileyebiliyor. Masa Tenisi idmanlarıyla çocukların büyük gelişim gösterdiğine dikkat çeken antrenör Yasemin Gökçelik,” Özel sporcularımızın yaşamını kolaylaştırmak hepimizin görevidir. Hepimize bu konuda önemli görevler düşüyor. Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü Masa Tenisi olarak, bizlerde bu projeye destek veriyoruz. Bu çocuklarımızın spor yapabilmelerine katkı veren başta Büyükşehir Belediye başkanımız olmak üzere kulüp başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Son Güncelleme: 13.07.2015 12:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38